News Flash:

Cladirea primariei va fi acoperita cu plasa

3 Iunie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria
Pentru ca tencuiala de pe imobilul ce adăpostește Primăria Timișoara să nu mai reprezinte un pericol pentru trecători, oficialii instituției de pe C.D. Loga au decis să acopere clădirea cu plasă. A fost comandată deja și va fi montată după minivacanța de Rusalii. Reabilitarea mai așteaptă.

Până să se apuce de reabilitarea imobilului, reprezentanții primăriei au decis să pună plasă pe ea, care să susțină, dacă este cazul, tencuiala și ornamentele ce se desprind. Aceasta după ce o bucată mare de tencuială a picat de pe clădire în toamna anului trecut. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Primarul Nicolae Robu ne declara atunci că se va face o expertiză, iar instituția de pe C.D, scrie tion.ro. Loga va fi reabilitată. Iată că a trecut mai bine de jumătate de an de atunci și nici vorbă de reabilitare.

 

Viceprimarul Farkas Imre susține acum că se va pune plasă pe clădirea primăriei, pentru a-i feri pe trecători de pericol. Oficialii primăriei au vrut să încerce să dea jos ornamentele, pentru a le reface, însă este riscant să le desprindă, pentru că ar putea pica efectiv și tencuiala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004837 (s)