News Flash:

Circulatia este ingreunata pe DN11, in Pasul Oituz, din cauza zapezii. Nunge abundent in mai multe zone din tara

20 Aprilie 2017
900 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare pe autostrada
Circulatia este ingreunata pe DN11, in Pasul Oituz, judetul Covasna, din cauza zapezii, care masoara, pe alocuri, cinci centimetri, iar autotrenurile inainteaza in coloana. Ninge abundent si pe DN67C Novaci - Ranca, judetul Gorj, dar si pe autostrada A3 Turda - Gilau, judetul Cluj.
Potrivit Centrului Infotrafic, in judetul Covasna ninge pe DN11, in Pasul Oituz, iar zapada pe carosabil masoara, pe alocuri, cinci centimetri.
Autotrenurile inainteaza in coloana, in spatele unui utilaj de deszapezire.
Urmeaza ca numarul de utilaje sa fie suplimentat.
De asemenea, in judetul Gorj ninge abundent pe DN67C Novaci - Ranca, iar intre kilometrii 19 si 34+800 zapada pe carosabil masoara aproximativ doi-trei centimetri.
In zona intervin utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.
Un echipaj de politie care actioneaza in zona Novaci nu permite autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarna accesul catre Ranca.
Si in judetul Cluj ninge abundent pe autostrada A3 Turda - Gilau, iar zapada pe carosabil masoara, pe alocuri, un centimetru. Si aici se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.
Circulatia masinilor de mare tonaj, restrictionata pe DN17A, in Suceava
Circulatia autovehiculelor de mare tonaj este restrictionata pe DN17A, intre Sucevita si Vatra Moldovitei, judetul Suceava, din cauza zapezii care masoara aproximativ cinci centimetri. In judetul Cluj, traficul intre Ciucea si Poieni a fost oprit din cauza copacilor doborati de vant.
Potrivit Centrului Infotrafic, incepand cu ora 8.30, in judetul Suceava, din cauza zapezii care masoara aproximativ cinci centimetri, a fost restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN17A, intre Sucevita si Vatra Moldovitei.
De asemenea, pe DN17, in Pasul Mestecanis, spre limita cu judetul Bistrita-Nasaud, exista zone in care stratul de zapada masoara unu-doi centimetri.
Se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant.
In judetul Cluj, traficul rutier fusese oprit pe DN1 E60, intre localitatile Ciucea si Poieni, dar si pe DN1J, intre Garbau si Capusu Mare, din cauza unor arbori care au fost doborati de vant pe partea carosabila. Circulatia a fost reluata in jurul orei 9.15.
Trafic rutier oprit pe DN18, in Pasul Prislop, din cauza unor copaci doborati de vant
Traficul rutier este oprit pe DN18, in Pasul Prislop, judetul Maramures, din cauza unor copaci doborati de vant pe partea carosabila. In judetul Covasna, traficul rutier a fost reluat in Pasul Oituz, dar cu restrictie pentru autovehiculele de mare tonaj.
Potrivit Centrului Infotrafic, in judetul Maramures, traficul rutier este oprit pe DN18, in Pasul Prislop, din cauza unor copaci care au fost doborati de vant pe partea carosabila.
Tot in Pasul Prislop, un TIR a derapat si a intrat in sant, fara sa afecteze circulatia.
Drumul este acoperit cu un strat de zapada care masoara circa 1-2 centimetri.
De asemenea, incepand cu ora 9.15, in judetul Covasna traficul rutier a fost reluat pe DN11, in Pasul Oituz, dar cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone. Aici, circulatia a fost oprita pentru interventia utilajelor de deszapezire.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006385 (s)