News Flash:

Mircea Badea face un ANUNT SOCANT despre Laura Codruta Kovesi

19 Aprilie 2017
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
badea mircea
Sebastian Ghita va cere azil politic in Serbia si are toate sansele sa-l obtina, iar pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, o asteapta ”un cazan cu smoala clocotinda”, este de parere Mircea Badea.
”Eu cred ca e un mare cazan cu smoala clocotinda cu numele ei pe el - Kovesi, scrie mare, pe cazanul cu smoala. O asteapta. Nu cred ca o sa o mai astepte mult (...) imi asum asta, poate sa ma dea in judecata. Nu exista zi in care sa nu vedem o mare mizerie infaptuita de DNA”, a spus Mircea Badea, marti, in pasa emisiunii Sinteza zilei cu In gura presei. 

In ce-l priveste pe Sebastian Ghita, Mircea Badea crede ca fostul deputat va cere azil politic in Serbia si va obtine acest lucru.
”Cred ca Sebastian Ghita va cere azil politic in Serbia si ii dau, exista toate motivele corecte oriunde in lume, sa iei azil politic pe dosarele lui Ghita. (...) Daca va face Iohannis ce ii sugera Basescu, sa-l sune pe presedintele Serbiei, sa-l ceara pe Ghita, chiar ca e azil politic, sa se implice un om politic”, a comentat Mircea Badea.

kovesi dna sebastian ghita azil politic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004904 (s)