News Flash:

Charlie Ottley si-a recuperat drona, iar CJ Timis ii va plati zeci de mii de euro

8 Iunie 2022
1570 Vizualizari | 0 Comentarii
Charlie Ottley

Celebrul realizator al emisiunilor Wild Carpathia si Flavors of Romania, Charlie Ottley, a fost jefuit in urma cu cateva zile in Timisoara. Intr-o actiune prompta, oamenii legii au reusit sa-i recupereze aparatura sustrasa de un tanar in varsta de 34 de ani care a fost deja retinut.

In alta ordine de idei, CJ Timis ii va da realizatorilui britanic suma de 25.000 de euro pentru a promova Timisoara si judetul.


„Astfel ca, la data de 7 iunie a.c., politistii din Moinesti, in baza comisiei rogatorii dispusa de catre Politia municipiului Timisoara, s-au deplasat la domiciliul unui localnic, de 34 de ani, unde au identificat bunurile cautate de politistii timisoreni. Persoana in cauza a fost audiata de politisti, care au ridicat, de la locuinta acestuia, o geanta de protectie si transport drona, prevazuta cu mai multe compartimente si buzunare in care se aflau, o drona, o camera rotativa, o telecomanda pentru control drona, cinci seturi elice de rezerva, un adaptor electric pentru incarcator, un acumulator, un suport ce contine patru filtre pentru camera video principala a dronei, trei cabluri de transfer date, doua carduri de date micro SD, doua adaptoare, o brosura pentru instructiuni de utilizare a dronei si o pereche ochelari. Bunurile au fost predate politistilor din Timisoara, iar, in aceasta dimineata, drona a fost restituita apartinatorului”, au transmis miercuri reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005494 (s)