News Flash:

Mancare expirata si mizerie in unele restaurante din Timisoara

7 Iunie 2022
1062 Vizualizari | 1 Comentarii
OPC restaurant

Timisorenii trebuie sa fie atenti unde mananca atunci cand ies in oras. Inspectorii OPC au aplicat amenzi si au inchis temporar mai multe unitati alimentare. Reprezentantii OPC Timis au explicat faptul ca au fost semnalate numeroase nereguli printre care alimente expirate sau mizerie.

Mihai Alin Gubandru, seful OPC Timis a explicat faptul ca in perioada 16 mai - 6 iunie, inspectorii au verificat nu mai putin de 25 de unitati de alimentatie care se aflau in incinta marilor centre comerciale, dar si in zona de centru a municipiului.

Concluziile au fost de-a dreptul socante. Inspectorii au inchis temporar 9 restaurante care vor ramane asa pana cand se remediaza abatarile constatate.

Mare atentie unde serviti masa in oras! Ultimele controale efectuate de catre inspectorii de la Protectia Consumatorului la restaurantele din Timisoara au scos la iveala mai multe nereguli.
Seful OPC Timis, Mihai Alin Gubandru, a precizat, marti, ca in perioada 16 mai – 6 iunie, inspectorii institutiei au verificat 25 de unitati de alimentatie publica aflate in incinta marilor centre comerciale, precum si in zona centrala a orasului.

„Dupa remediere fac solicitare de deschidere si noi mergem sa verificam toate masurile dispuse”, a explicat oficialul.

Amenzile date de autoritati sunt extrem de mari. Vorbim despre 27 de amenzi in valoare cumulata de aproximativ 354.000 de lei. Au fost aplicate si trei avertismente.

Iata lista de nereguli semnalata de inspectori:

Depozitare neconforma a produselor alimentare

Depozitare in spatii neigienizate corespunzator

Utilizarea spatiilor refrigerare- congelare neigienizate

Depozitarea produselor in recipiente improprii - galeti de plastic

Depozitare necorespunzatoare, pe pardoseala a mai multor cutii cu produse.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Bobica  | #52565
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009103 (s)