News Flash:

Cetaţean german, urmarit international de autoritatile tarii sale, prins de politistii timiseni

22 Iulie 2017
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
prins
Un bărbat de 60 de ani, cetăţean german, urmărit internaţional de autorităţile judiciare din ţara natală pentru contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, a fost depistat, vineri, de poliţiştii timişeni. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Germania

''Activitatea a beneficiat de sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române. Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor'', potrivit unui comunicat remis, vineri, AGERPRES. 

În urma unor percheziţii efectuate de autorităţile judiciare din Germania la locuinţa celui în cauză, la finele lunii iunie, au fost găsite două arme, deţinute ilegal. 

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române. AGERPRES

german armelor germania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007971 (s)