News Flash:

Cele mai mari greseli pe care le fac barbatii cand stimuleaza o femeie

22 Februarie 2017
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1
Multi barbati cred ca nu conteaza cum si cand stimuleaza clitorisul. Ceea ce este o mare greseala.
Nu ezita sa-i urmezi sfatul
Pentru inceput, trebuie lamurit faptul ca nu exista o regula generala care sa-ti garanteze ca-i vei oferi partenerei placere orala extraordinara, un barbat putand invata numai de la partenera sa cum sa faca acest lucru. Asadar, renunta la ideea ca daca partenera ta iti da sfaturi sau te directioneaza in timpul sexului oral, iti ataca de fapt ego-ul. Ia-o ca pe un indicator al drumului corect. E singura modalitate prin care poti sa-ti imbunatatesti tehnica si sa o satisfaci si mai mult data viitoare.
Lasa-o sa te ghideze si daca n-o face, cere-i si invata. Nu trage concluzii de unul singur. Dar nici nu te gandi ca doar pentru ca ai descoperit clitorisul lucrul asta te face cel mai bun amant din lume. Nu e cazul.
Nu ii stimula clitorisul pana nu e excitata!
Dupa cum am spus deja, nu exista nici o regula generala despre ceea ce ar trebui sa faci pentru a-i oferi placere partenerei pe cale orala, asa ca iti vom sopti la ureche ceea ce nu trebuie sa faci.
Nu ii stimula clitorisul daca nu e excitata inca. Stiu ca suna ca un paradox. Clitorisul e cel care o ajuta sa ajunga la orgasm, dar nu ar trebui sa il stimulezi pana nu e excitata?! Da, suna ca un paradox, dar permite-mi sa-ti explic. Poti sa il stimulezi inainte ca ea sa fie excitata, dar trebuie sa o faci in modul corect. Cum?
Excita-ti partenera stimuland-o mental sau mangaindu-i alte parti ale corpului
Cum ii cuceresti clitorisul atunci?
Multi barbati incep sa stimuleze clitorisul cu limba cu intentia de a-si excita partenera. Din pacate, efectul este de cele mai multe ori exact opus. Limba ta va deveni uscata, precum si vaginul ei pentru ca multor femei nu le place sa le fie stimulat clitorisul cu limba inainte sa fie excitate. Ba mai mult, nu numai ca nu o excita, dar chiar o fac sa ii treaca orice chef. Cum te ocupi de problema asta?
Autoarea cartii „How to give her absolute pleasure”, Lou Paget, recomanda sa o stimulezi cu buzele pline, calde, cu miscari in zig-zag. Clitorisului ii place sa fie supt usor cu buzele. Ii place si presiunea, dar nu cea izolata a limbii. De fapt, poate ar fi mai bine daca ii vei stimula mai intai organul ei cel mai erogen – pielea. Saruta-o, mangaie-o, linge-o, apoi deseneaza un cerc mare in jurul clitorisului, dar nu il atinge pana cand ea literalmente nu te implora. In acel moment, poti sa incepi sa-l stimulezi.
Oricum, vei castiga mai multa experienta daca vei testa aceste lucruri in practica si iti vei urmari partenera pentru a vedea ce o excita. Poate ca vrea sa iti spuna, dar ii este teama ca s-ar putea sa te faca sa te simti ca un amant prost daca iti corecteaza actiunile.

stimuleaza clitorisul stimula clitorisul orgasm clitorisului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006032 (s)