News Flash:

Cele mai bune bancuri cu Dragnea :))

29 Iunie 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0

bancurile care circula pe internet si care il au in prim-plan pe Liviu Dragnea.  

1. Dragnea si norocul Dragnea, dupa vizita la DNA: – „Lume de treaba aici la DNA, tocmai am auzit discutia dintre doi politisti, ziceau ca se pregatesc sa imi tina pumnii.”

2. – De ce are Liviu Dragnea gresie in toata casa? – Pentru ca-i este frica de parchet!

3. O pedeapsa deosebita In iad, Dragnea primeste ca insotitoare o frumoasa actrita suedeza, blonda si cu picioare lungi. Tariceanu protesteaza: – Dar nu e corect. A fost cel putin la fel de pacatos ca si mine. Diavolul il linisteste: – N-ai inteles! Ceea ce vezi este pedeapsa ei!

4. Totul despre morti Liviu Dragnea: „Dosarul meu a pornit de la plangerea unui mort”. Mi se pare normal. Daca mortii trimit oamenii in Parlament, de ce nu i-ar trimite si la puscarie?

5. In judetul lui Liviu Dragnea, Teleorman, se va organiza o sesiune speciala de bac pentru morti. Dumnezeu sa-i treaca!

6. Ce se-ntampla daca Liviu Dragnea este trimis in desert? Multa vreme, nimic, apoi incepe sa se scumpeasca nisipul.

7.  Dragnea a dat ordine clare in legatura cu inundatiile din Teleorman: - Cu prioritate se va evacua apa din cimitire. Acolo se afla majoritatea votantilor nostri.

8. Cum se vorbeste despre vii si despre morti in Romania? Viii cu viii si Dragnea cu mortii.

9. Bulisor ii scrie o scrisoare lui Doamne-Doamne: „Trimite-mi, te rog, 50 de lei!” Posta Romana n-are ceva mai bun de facut decat sa-i trimita scrisoarea lui Dragnea. Care Dragnea ii trimite lui Bulisor un plic cu 5 lei. Ii raspunde Bulisor: „Multam, Doamne-Doamne, dar de ce-ai trimis plicul via Dragnea? Era limpede ca va retine 90% impozite!”

10. De ce nu-i place lui Dragnea sa se joace de-a v-ati ascunselea? Pentru ca nimeni nu l-ar cauta.

Adevarul.ro


bancurile dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004556 (s)