News Flash:

Anca Pandrea, internata la Spitalul Floreasca din Capitala

29 Iunie 2018
947 Vizualizari | 0 Comentarii
anca pandrea a pus capat perioadei de doliu dupa iurie darie 473058

Actrita Anca Pandrea, care a fost internata, joi seara, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident, iar vecinii au gasit-o cazuta in locuinta sa, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca se simte mai bine si ca va externata luni.
"Am avut niste probleme cu plamanii. Eu am insuficienta cardiaca si pulmonara. De la aerul conditionat n-am putut o zi intreaga sa scot un sunet, apoi am tusit foarte foarte tare si am fost la pneumologul la care sunt in tratament. Ieri (joi, n.r.), se pare ca totul s-a intamplat din cauza tensiunii foarte mici. Ma simt mai bine. M-au cusut la capusor", a spus Anca Pandrea pentru MEDIAFAX.

Un apropiat al Ancai Pandrea a povestit pentru MEDIAFAX ca actrita este in stare stabila, dar ca s-a lovit la cap joi seara, dupa ce s-a intors acasa de la un eveniment monden.

"Actrita lasase poarta intredeschisa, pentru ca pe strada erau cainii ei si voia sa ii lase sa se intoarca in curte. Dupa ce s-a imbracat in pijamale, cand se pregatea sa se duca la culcare, i s-a facut rau", a povestit acesta.
Norocul Ancai Pandrea a fost ca, vazand poarta intredeschisa, vecinii s-au alarmat si astfel au gasit-o cazuta in camera de la strada.

"S-a lovit la cap, dar nu are hematom si nu are probleme de niciun fel", a mai spus apropiatul acesteia. "I-au facut tomografie si toate analizele. Este cusuta la cap si se pare ca i-a curs destul de mult sange", a declarat acesta, care a adaugat ca Anca Pandrea va petrece sfarsitul de saptamana la Spitalul Floreasca, medicii continuand sa o monitorizeze pentru probleme cardiace si respiratorii.

In varsta de 72 de ani, Anca Pandrea si-a facut studiile la Institutul de Teatru si a jucat apoi la Teatrul de Comedie din Bucuresti, unde i-a avut ca parteneri, printre altii pe Dem Radulescu, Stela Popescu si Iurie Darie, cu care a avut si o relatie de aproape 25 de ani, pana la moartea acestuia, in 2012.

Printre filmele in care a jucat Anca Pandrea se numara "De-as fi... Harap Alb" (1965), "Steaua fara nume" (1966), "Doctor fara voie" (1976), "Un om in Loden" (1979).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006345 (s)