News Flash:

Cea mai mare greseala pe care o facem cand decidem sa mancam sanatos

4 Iulie 2018
898 Vizualizari | 0 Comentarii
mananca

Indiferent ce dieta alegeti - interziceti glutenul, nu mai consumati zahar, renuntati la carbohidrati - problema ramane aceeasi: în cele din urma se termina.

Cei mai multi dintre noi care încearca sa îsi schimbe stilul de viata, cum ar fi limitarea carbohidratilor sau zaharului, reusesc sa o faca pentru putin timp. Cercetarile arata faptul ca marea majoritate a oamenilor care tin dieta pentru a slabi, în cele din urma se îngrasa la loc în cativa ani.

Nutritionistii spun ca principiul de baza care ar trebuie sa ghideze orice schimbare pe care o faceti în privinta alimentatiei este sa va propuneti un obicei pe care puteti sa îl urmati pentru tot restul vietii.

Nutritionistii ne invata sa mancam sanatos

Ei sunt de parere ca, în locul unei diete, oamenii ar trebui sa dezvolte modele sanatoase de mancare si de execitii care pot fi mentiunte pe termen lung. În noua cazuri din zece, persoanele care schimba lent obiceiurile de mancare sau de miscare fizica si îsi seteaza scopuri usor de atins sunt cei care se vor tine de ele si peste 3 ani.
Este nevoie de doi pana la patru ani de schimbari comportamentale consecvente. Acestea ar putea include lucruri cum ar fi adaugarea mai multor legume la fiecare masa, mersul pe jos în loc de a merge cu masina la munca pentru cateva zile pe saptamana sau înlaturarea din dieta a bauturilor carbogazoase, care contin mult zahar.

De multe ori, oamenii cauta sa aplice tot ce este la moda, dar în cele mai multe cazuri lucrurile de baza sunt cele mai importante si cele care fac cea mai mare diferenta.


carbohidrati carbohidratilor nutritionistii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007044 (s)