News Flash:

Ce se intampla daca iti unesti palmele. Fii atent la acest mic detaliu!

22 Iunie 2018
965 Vizualizari | 0 Comentarii
maini

Corpul nostru este plin de semne care ne transmit anumite aspecte legate de sanatatea noastra, de starea noastra psihologica ori de constructia genetica.
De-a lungul secolelor, oamenii au fost curiosi sa afle ce simbolizeaza liniile din palma, cum le afecteaza anumite trasaturi existenta si mai ales ce spun acestea despre ei.

Poti afla o serie de lucruri interesante prin simpla unire a palmelorsi observarea liniilor care se intalnesc, asemenea imaginii articolului.
1. Daca liniile sunt la acelasi nivel, iti doresti sa fii mai rational in anumite situatii, insa sensibilitatea accentuata isi pune amprenta asupra ta. Persoanele a caror linii se intalnesc la acelasi nivel sunt predispuse la a suferi de depresie si se confrunta adesea cu stari de anxietate. De asemenea, trebuie sa aiba ceva mai multa grija de inima lor.

2. Daca linia mainii stangi este mai sus, cel mai probabil te bazezi doar pe tine si pe nimeni altcineva in viata. Nu mai crezi de mult in iubirea adevarata. Esti genul pragmatic.
3. Daca linia mainii stangi cade mai jos la unirea palmelor, esti o persoana care stie sa imbine utilul cu placutul. Esti foarte atent la ce mananci si pui mare pret pe stilul de viata sanatos inaintea oricarui viciu.

preluat de pe femina

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005857 (s)