News Flash:

Se spune despre aceasta metoda ca functioneaza cu adevarat. Incearca sa strangi 5 minute degetul mare

23 Iunie 2018
969 Vizualizari | 0 Comentarii
deget

Se stie bine ca in lobul urechii si in talpa se afla o multime de terminatii nervoase. Mai putin cunoscut, insa, e faptul ca de asemenea multe terminatii se afla si in palmele noastre. Asta ne poate ajuta sa facem lucruri uimitoare cu organismul nostru! Medicina chineza afirma ca pe palme se afla anumite puncte active, cu ajutorul carora poate fi influentat corpul uman.

Palma: Specialistii afirma ca palma este responsabila pentru emotii si sentimente. In afara de aceasta masajul regulat al palmelor previne constipatia, stresul, greata si diareea.

Un gest eficient: Daca suferiti de lipsa de apetit sau alte probleme legate de digestie si de metabolism, practicati gestul din imagine.

Degetul mare: Daca a inceput sa va doara capul, nu va grabiti sa luati pastile. Incercati mai intai sa strangeti degetul mare pentru 5 minute.

Degetul mic: Se considera ca degetul mic raspunde de autocritica, de starea nervoasa si de stres. Un masaj scurt de 5 minute va va face sa va simtiti mult mai bine!


Degetul mijlociu: Sunteti iritat? Stapaniti-va furia, strangand degetul mijlociu pentru 5 minute. Specialistii afirma ca acest exercitiu calmeaza si reduce tensiunea arteriala.

Degetul inelar: Strangeti degetul inelar timp de 5 minute pentru a scapa de melancolie si alte stari depresive.

Palma la palma: Acest gest curios va va ajuta sa va concentrati si sa va normalizati tensiunea arteriala.

Degetul aratator: Specialistii afirma ca degetul aratator are legatura cu durerile musculare. In plus, daca veti strange si veti masa usor acest deget veti putea scapa de frica, jena si dezamagire.
 


degetul mic degetul mijlociu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)