News Flash:

Si-a bandajat genunchii cu niste frunze de nuc. Dupa 20 de minute a vazut o schimbare mare. Uite despre ce este vorba

23 Iunie 2018
887 Vizualizari | 0 Comentarii
frunze de nuc

Frunzele de nuc sunt folosite in scop terapeutic, fiind utile in tratarea mai multor afectiuni. Citeste in acest articol cateva remedii cu frunze de nuc, pe care le poti folosi si tu.

Nucul te scapa de durerile reumatice
Frunzele de nuc sunt un remediu excelent pentru persoanele care sufera de reumatism. Culegi un pumn de frunze proaspete, pe care le toci marunt. Le amesteci cu alcool de 60 de grade, apoi le pui intr-u tifon si aplici pe locurile dureroase, aproximativ 20 de minute.

Ajutor pentru digestie
Remediile cu frunze de nuc sunt indicate si daca ai probleme cu digestia. Peste o lingurita de frunze de nuci maruntite, torni o cana cu apa clocotita si lasi la infuzat un sfert de ora. Bei cate o cana pe zi, timp de 21 de zile, conform clicksantate.ro.

Frunzele de nuc te scapa de transpiratia picioarelor
Un alt remediu pe care il poti folosi este decoctul obtinut din frunze uscate de nuc. Pui la fiert trei linguri de frunze tocate de nuc, in aproximativ doi litri de apa. Lasi sa se raceasca si pui intr-un lighean. Faci de cateva ori pe saptamana bai la picioare. Decoctul are si un puternic rol dezinfectant.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)