News Flash:

Ce trebuie sa stie toti turistii care merg la Constanta de Ziua Marinei Romane

10 August 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
ziua marinei
Circulatia rutiera va fi blocata, timp de doua zile, in zona peninsulara a Constantei, pentru evenimentele organizate de Ziua Marinei Romane, autoritatile sugerandu-le turistilor si constantenilor sa foloseasca, in zilele de 14 si 15 august, transportul in comun pentru a ajunge la festivitati.
Reprezentantii Primariei Constanta au transmis, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca accesul autovehiculelor in zona peninsulara a Constantei va fi restrictionat din 14 august, de la ora 07.00 pana in 15 august, la ora 24.00, pe strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Termele Romane de la intersectia cu strada Traian, bulevardul Tomis de la intersectia cu strada Traian, strada Ecaterina Varga de la intersectia cu strada Negru Voda, strada Mircea cel Batran de la intersectia cu strada Negru Voda.
Si accesul taxiurilor - autoturisme, microbuze, maxi-taxi - va fi interzis, cu exceptia autovehiculelor apartinand institutiilor publice ori persoanelor invitate/acreditate sa participe la acest eveniment.
De asemenea, va fi interzisa oprirea pe bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, pe trotuarul din fata Comandamentului Flotei, semicercul de la Farul Genovez, pe strada Remus Opreanu intre Comandamentul Flotei si strada Revolutiei din 22 Decembrie 1989, cu exceptia autovehiculelor din coloanele oficiale sau apartinand demnitarilor statului roman.
Politistii locali si cei din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta si reprezentanti din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta vor ajuta la fluidizarea traficului rutier si pietonal si la mentinerea ordinii si linistii publice in zona peninsulara.
In aceasta perioada, accesul riveranilor se va realiza prin prezentarea unui act de identitate care dovedeste ca utilizatorul autoturismului domiciliaza in zona in care au fost impuse restrictii de circulatie, in timp ce masinile de aprovizionare vor avea acces in zona, in cele doua zile, doar in cursul noptii pana la ora 07.00 dimineata.
„Recomandam constantenilor si turistilor care participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei Romane sa utilizeze cu precadere mijloacele de transport in comun, iar in cazul utilizarii autovehiculului sa respecte indicatiile fortelor de ordine”, spun reprezentantii Primariei Constanta.
Transportul persoanelor care doresc sa participe la acest eveniment va fi asigurat de RATC, prin suplimentarea transportului cu mijloace de transport. Astfel, in zilele de 14 si 15 august autobuzele RATC vor circula conform programului din zilele de sarbatoare. Daca in ziua de 14 august, cand au loc repetitiile generale, fluxul autobuzelor va fi unul normal, pe 15 august, in intervalele orare cu numar crescut de calatori, pe traseele regulate catre zona evenimentului se va suplimenta numarul de autobuze si se va reduce frecventa acestora, in timp ce programul de lucru va fi prelungit pana la ora 24.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006432 (s)