News Flash:

Ce trebuie sa mananci pentru a scapa de DEPRESIE

30 Ianuarie 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
depresie

Usturoiul, nucile, migdalele, alunele, laptele si branzeturile sunt alimentele recomandate de nutritionisti pentru întarirea sistemului nervos.

Plantele sunt însa aliatul cel mai sigur împotriva simptomelor depresiei. Iata o reteta indiana de plante cu miere, eficienta în tratamentul depresiilor asociate anotimpului rece.

Aveti nevoie de urmatoarele plante, în cantitati egale: obligeana, lemn dulce, ghimbir, menta, sunatoare, lemnul domnului, busuioc, roinita, gotu kola. Macinati plantele foarte fin, cu ajutorul unei rasnite de cafea, si amestecati pulberea rezultata cu miere, pana obtineti o pasta fina.

Luati cate o lingura de patru ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masa. Este de preferat sa administrati acest remediu la ore fixe, în cele patru momente-cheie ale zilei, la trezire, la amiaza, la apusul soarelui si înainte de culcare.

Este foarte important sa urmati acest tratament timp de minimum trei luni, fara întrerupere. Dupa vindecare, pentru stabilizarea efectelor, este indicat sa continuati tratamentul pe o perioada egala cu jumatate din perioada necesara pentru vindecare.

Daca nu gasiti toate plantele prescrise, realizati tratamentul doar cu cele pe care le puteti procura. Prin administrarea sublinguala, principiile active se absorb foarte rapid în sange, iar efectele se vad mult mai repede.

Aceasta metoda este de 5-10 ori mai eficienta decat infuzia sau decoctul, pentru ca plantele nu sunt degradate prin temperaturile ridicate. Inainte de a înghiti plantele, tineti-le timp de 15 minute sub limba. Vindecarea va aparea mult mai repede, daca tratamentul va fi administrat regulat si sistematic.

Cura cu drojdie de bere

Aceasta cura e foarte eficienta pentru ca alimenteaza organismul cu vitamine din grupa B. Luati doua lingurite de drojdie amestecate cu o lingurita de miere pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masa principala. O cura cu drojdie de bere dureaza doua saptamani.

Cura cu polen

Luati o lingurita de polen în fiecare zi, de preferat dimineata, cu 30 de minute înainte de micul dejun. Tineti în gura si mestecati cat mai mult. Este important sa consumati polen cu regularitate, în fiecare zi. Cura dureaza 60 de zile.

Cura cu fructe uscate

Lasati la înmuiat în apa peste noapte doua curmale, doua migdale, o smochina si 5 stafide negre. Consumati la micul dejun atat lichidul, cat si fructele înmuiate.

Supliment alimentar ayurveda

Aswaghandha Rasayan este un tonic natural ayurvedic complet, din categoria suplimentelor alimentare, obtinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene, cunoscute pentru capacitatea lor de revigorare si tonifiere a organismului.

Previne uzura fizica si psihica, înlatura starile de oboseala, stresul sau depresia. Are un efect revigorant si regenerant, mareste capacitatea de adaptare si rezistenta organismului.

Amana procesul de îmbatranire, ajuta la formarea de celule, tesuturi noi si sanatoase. Poate fi procurat din magazinele cu produse ayurveda.


vindecare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005506 (s)