News Flash:

Stiai ca sexul matinal are un efect miraculos asupra mahmurelii?

27 Ianuarie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra

O echipa de sexologi brazilieni a descoperit cel mai eficient mod de a scapa de mahmureala matinala. Conform lor, cel mai bine este ca, dupa o noapte plina, inecata in alcool, sa faceti sex.

Cercetatorii brazilieni au efectuat un studiu interogativ asupra a 200 de voluntari, atat barbati cat si femei, care au impartasit echipei trairi din experienta proprie. Rezultatele experimentale au aratat ca zece minute de sex matinal sunt suficiente pentru ca mahmureala sa dispara, scrie Actualno.

Sexologii explica acest fenomen prin urmatoarele argumente: lupta cu mahmureala este castigata multumita prolactinei feminine si testosteronului masculin, doi hormoni pe care corpul ii secreta in timpul sexului. Acesti hormoni ajuta la eliminarea toxinelor din organism, refacand vitalitatea acestuia.

Sexologii atentioneaza totodata ca sexul matinal, dupa mahmureala, nu ajuta daca suferiti de anumite afectiuni cronice, si nici in cazurile in care ati consumat mai mult de 300 ml bauturi spirtoase sau un litru de vin. Deci, nici macar sexul nu poate face minuni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007843 (s)