News Flash:

Ce trebuie sa mananci inaintea unei partide de amor ca sa rezisti mai mult….

30 Aprilie 2017
2320 Vizualizari | 0 Comentarii
dragoste
Alimentele pe care le consumam au un impact direct asupra hormonilor, asupra creierului si energiei noastre etc. Este important sa stim ca unele mancaruri, consumate inainte de a face amor, ne ajuta sa ne imbunatatim performanta sexuala. Desigur, nu fac minuni, insa cresc temperatura corpului, ccea ce are urmatorul efect: sexul de calitate.


Ce e bine sa mananci inainte de sex:


Vanilie. Puterea vaniliei sta in aroma sa. Consumata inainte de sex, creste dorinta de a te implica in acel act sexual. Poti pune cateva picaturi de esenta de vanilie in apa, inainte de a te spala. Sau poti consuma inghetata cu vanilie.


Avocado. Este bogat in atioxidanti. Contine vitamina E, vitamina B, potasiu. Consumat cu regularitate, poate preveni bolile de inima. Imbunatateste circulatia sangelui si, de asemenea, are efecte benefice asupra vietii sexuale. Daca vei manca avocado, vei constata ca stimuleaza dorinta.


Banane. Sunt bogate un potasiu, un nutrient care creste puterea fizica a fiecaruia, deci orgasmul va fi mult mai intens. Potasiul si vitamina B produc hormoni sexuali.


Rodiile. Datorita antioxidantilor, te pot ajuta sa ai parte de o partida de sex de neuitat. Imbunatateste circulatia sangelui, deci iti va imbunatati si viata sexuala.


Somon. Poate deja stiai ca somonul este o sursa bogata de Omega 3 si acizi grasi care te ajuta sa iti mentii inima sanatoasa. Dar, un lucru mai putin stiut este legatura pe care o poate avea cu o noapte plina de… pasiune. Acizii grasi le permit hormonilor sa functioneze asa cum prebuie. In plus, cresc nivelul dopaminei din creier. Rezultatul: o noapte de sex pe care nu o vei uita prea curand.



Ardei iute. Imbunatateste circulatia sangelui si stimuleaza terminatiile nervoase. Te va face sa te simti mult mai excitat/a.



Ciocolata. Ciocolata neagra in special este un cunoscut afrodisiac. Daca o vei consuma inaintea actului sexual, atunci vei simti o stare de euforie in timpul acestuia

hormonilor performanta sexuala vanilie avocado banane rodiile somon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007362 (s)