News Flash:

Gina Pistol regreta relatia cu Alin Cocos

29 Aprilie 2017
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
gina pistol
Gina Pistol a ramas din nou singura si marturiseste ca regreta ca i-a daruit atata timp din viata ei lui Alin Cocos. Prezentatoarea TV se arata insa optimista si spune ca deja si-a facut planuri pentru vacanta de vara, cand va pleca in Grecia cu barca din insula in insula.

Gina Pistol a pus capat povestii de dragoste cu Alin Cocos dupa mai bine de patru ani! Prezentatoarea TV a marturisit ca regreta ca i-a dedicat acestuia atata timp din viata ei, insa spune ca e pregatita sa mearga mai departe. Frumoasa blonda a dezvaluit ca deja si-a facut planuri pentru vacanta, pe care o va petrece impreuna cu mai multi prieteni in Grecia.

”Eu sunt o femeie matura, chiar daca rad ca zapacita de multe ori si par neserioasa. Sunt un om foarte serios si un om matur atunci cand trebuie sa fiu, atunci cand iau decizii importante in viata mea. Singurul lucru pe care eu il regret este ca am oferit timp unor oameni care nu au meritat. Celelalte relatii, si suferintele, si momentele m-au facut sa fiu omul care sunt acum. Am nevoie de un barbat care sa aiba in primul rand incredere in el, incredere in mine si incredere in relatia noastra. Mi-am pregatit o vacanta in iunie, in Grecia, pe barca. Nu, cu o prietena de-ale mele buna si cu o gasca misto, mergem pe barca si ne plimbam din insula in insula”, a declarat Gina Pistol.


gina pistol singura regreta alin cocos vacanta barca insula grecia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006486 (s)