News Flash:

Se poate schia inca de 1 Mai, pe Valea Prahovei

28 Aprilie 2017
934 Vizualizari | 0 Comentarii
partia Drumul Rosu
Gradul de ocupare, de 1 Mai, in statiunile de pe Valea Prahovei este de peste 80%, unele unitati fiind complet ocupate. Turistii sunt asteptati cu aer curat, barbeque sau bere, iar anul acesta, la Sinaia, de 1 Mai se schiaza, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, turistii au rezervat deja in proportie de peste 80% spatiile de cazare.
”Judetul Prahova este din nou o atractie de top pentru turistii care au rezervat deja in proportie de peste 80% spatiile de cazare, unele unitati fiind complet ocupate. Majoritatea pachetelor speciale pentru aceasta minivacanta sunt de 2 si 3 nopti pornind de la 356 lei pana la 630”, arata APDT.
La o vila de cinci stele din Sinaia, un sejur de 1 Mai, care cuprinde 3 nopti de cazare, cina barbeque, foc de tabara, vin fiert si tuica fiarta costa de la 1.440 lei la 2.520 lei, pentru doua persoane, in functie de tipul camerei. In plus, turistii au un cadou surpriza, dar si acces gratuit la centrul SPA, cu hamam, sauna uscata si jacuzzi exterior.
Un hotel de trei stele din Sinaia organizeaza sejurul "1 Mai muncitoresc!". Pachetul costa 860 de lei, pentru doua persoane, pentru trei nopti. Turistii vor avea dejun barbeque in data de 10 aprilie in aer liber, cu berbecut la protap si preparate specifice acestei sarbatori, dar si un program artistic diversificat, cu muzica live. Pentru copiii pana la 7 ani cazarea este gratuita in aceeasi camera cu parintii si toate serviciile de masa sunt incluse, daca nu se solicita pat suplimentar si loc la masa. In cazul in care se solicita loc la masa, suplimentul este in valoare de 215 lei de persoana.
La un hotel de 3 stele din Busteni sejurul de 1 Mai, care cuprinde trei nopti de cazare, costa 340 de lei de persoana. Pachetul include cina in 29 aprilie, iar copiii pana la 6 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, iar pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 si ani se achita 50% din valoarea unui pachet.
De asemenea, o vila din Busteni ii asteapta pe turisti sa vina cu prietenii la un gratar, la poalele Caraimanului. Sejurul costa 390 de lei de persoana, iar din oferta fac parte un gratar la terasa vilei cu “mititei rotofei si pufosi, carnaciori deliciosi, carnita de purcel si pulpite de pui, cartofi rumenti la jar si legume delicioase aburinde”. Tot de aici se pot face, contra cost, excursii cu masini de teren.
La Azuga, la un hotel de trei stele, de 1 Mai turistii trebuie sa plateasca 420 de lei, pentru doua persoane.
Potrivit APDT, in Sinaia, pe partiile de altitudine inca se schiaza, iar instalatiile de transport pe cablu functioneaza la capacitate maxima.
“Surpriza momentului o reprezinta faptul ca inca se poate schia pe anumite portiuni, precum Valea Dorului si Valea Soarelui. Instalatiile de transport pe cablu functioneaza la capacitate maxima, iar turistii sunt asteptati pe partie”, arata Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova. Mediafax.ro

turistii sinaia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005171 (s)