News Flash:

Ce spune Victor Ponta despre venirea la ministerul Justitiei

14 Februarie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta1
Fostul premier Victor Ponta a declarat, marti, ca nu i-a propus nimeni sa fie ministru al Justitiei, el aratand ca nu isi doreste deloc acest post intrucat ultima data cand a detinut acest portofoliu a facut numai greseli.
"Am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele din piata. Dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi (marti, n.r) trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli!", a scris Ponta pe contul sau de socializare.
Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, luni, la B1 Tv, ca este posibil ca Ponta sa intre in Guvernul Grindeanu, preluand portofoliul Justitiei, ea comentand astfel informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta s-ar fi intalnit in cursul zilei de luni, la guvern, cu premierul Grindeanu.

Victor Ponta a ocupat portofoliul Justitiei, ca interimar, de doua ori, dupa plecarea Monei Pivniceru si a lui Robert Cazanciuc. Mediafax.ro

victor ponta lia vasilescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006709 (s)