News Flash:

ACCIDENT GROAZNIC! O masina a cazut in gol cativa metri, in Defileul Jiului! Sunt patru victime

12 Februarie 2017
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
masina cazuta in gol
Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident rutier produs pe Drumul National 66, in zona Pietrele Albe, din Defileul Jiului, masina in care se aflau cazand sase metri in gol, apoi rasturnandu-se, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politistii rutieri sustin ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Intr-o curba, soferul a pierdut controlul asupra directiei de mers, iar masina a cazut in gol aproximativ sase metri si apoi s-a rasturnat, in apropierea raului Jiu.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Gorj, Andrei Lazar, in urma accidentului rutier produs pe DN 66 a fost deschis un dosar penal.
„Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs acest accident”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazar, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj.
In urma accidentului, soferul, un barbat de 42 de ani, din Petrila, sotia sa in varsta de 40 de ani, fiica acestora de 18 ani si un alt pasager in varsta de 19 ani au suferit leziuni, toti cei din vehicul fiind transportati la Spitalul din Petrosani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004029 (s)