News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT intre Brasov si Poiana Brasov

12 Februarie 2017
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
accident poiana
Un barbat de 52 de ani si fiul acestuia, de 12 ani, au fost raniti, duminica, dupa ce doua masini de teren s-au ciocnit, pe Calea Poienii Brasov, ambele victime ramanand incarcerate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, cpt. Ciprian Sfreja, doua persoane au ramas incarcerate, in urma unui accident petrecut pe Calea Poienii, in zona Belvedere, dupa ce doua masini de teren s-au ciocnit, la locul accidentului intervenind trei echipaje SMURD, unul de descarcerare si o autospeciala cu apa si spuma.
„Baiatul in varsta de 12 ani a suferit o fractura de femur, iar barbatul de 52 de ani a fost politraumatizat, acesta suferind un traumatism toraco-abdominal si fracturi la membrele inferioare. Ambele persoane erau constiente si s-a intervenit pentru descarcerarea lor. Interventia a fost dificila deoarece cele doua victime au fost prinse sub bordul masinii si a fost nevoie de indepartarea bordului pentru a scoate victimele. Baiatul a fost transportat la Spitalul de Copii Brasov, iar barbatul la Spitalul Judetean“, a spus Sfreja.
La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, Gabriela Dinu, accidentul s-a produs dupa ce soferul de 52 de ani, care cobora din Poiana Brasov spre Brasov, a intrat pe contrasens, intr-o curba periculoasa, si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism. Soferul vinovat si fiul acestuia au fost raniti, celalalt sofer implicat scapand nevatamat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2018 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006340 (s)