News Flash:

Ce spune Anca Turcasiu despre curele de detoxifiere

23 Februarie 2014
1551 Vizualizari | 0 Comentarii
anca turcasiu
Majoritatea vedetelor declară că țin cure de detoxifiere și povestesc cat de bine se simt după aceea. Anca Țurcașiu, care arată impecabil la 40 de ani, spune că nu crede în acest trend, care pentru anumite persoane poate fi chiar periculos.
Dr. Andrei Laslău a declarat, într-un interviu, că detoxifierea greșit înțeleasă prin eliminarea produselor animale este un concept promovat în general de comunitatea vegană, ca și cum carnea ar fi o substanță toxică…sau laptele…sau ouăle. "Corpul uman este o mașină de detoxifiere fantastică, iar noi nu suntem intoxicați. Avem multiple mecanisme care duc la eliminarea toxinelor din corpul uman. Ficatul este o uzină fantastică implicată în detoxifiere”, spune acesta.

Mai mulți specialiști spun că este recomandată o cură de detoxifiere a organismului cel puțin de două ori pe an. Vedete ca Andreea Marin, Mădălin Ionescu și Cristina Siscanu, Ileana Badiu, Ioana Ginghină, Valentina Pelinel și multe altele au urmat și ele acest trend.

Anca Turcasiu, invidiată pentru silueta sa, spune că a încercat o dată să facă o cura de detoxifiere, dar nu a ajuns la niciun rezultat.

“Recunosc că nu am urmat cure de detoxifiere. Am încercat o singură dată, ca să văd și eu ce înseamnă, acum vreo doi ani. Am ținut-o timp de 10 zile și nu am simțit niciun efect, n-a avut rezultat. Nu m-am simțit altfel, nu s-a modificat nimic. Doar că în acea perioadă am slăbit 2 kilograme pe care, ulterior, le-am pus la loc. Imediat după ce am început să mănanc normal. Mănanc sănătos, nu cred în prafuri și pastile. Toată lumea mă întreabă același lucru: care e secretul siluetei? Nu e niciun secret. Poate și gena, dar și faptul că mănanc sănătos și fac sport”, a declarat Anca Turcasiu pentru WOWbiz.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0887 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034542 (s)