News Flash:

Sambata, Iulius Mall Timisoara marcheaza „Ora Pamantului”

29 Martie 2019
1972 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Timisoara

Si in acest an, Iulius Mall Timisoara se alatura initiativei internationale „Ora Pamantului”, care atrage atentia asupra schimbarilor climatice si pierderii biodiversitatii, dar si care inspira oamenii sa protejeze mediul.

Sambata, 30 martie 2019, in intervalul orar 20.30 - 21.30, se vor stinge siglele luminoase de pe fatadele Iulius Mall. Astfel, va fi marcata „Ora Pamantului”, un eveniment care are ca scop evidentierea importantei de a economisi resursele mediului inconjurator. Actiunea se va desfasura in toate cele cinci mall-uri din reteaua nationala a companiei IULIUS.

In fiecare an, milioane de oameni, institutii si companii, din peste 180 de tari, sting luminile timp de o ora, in cadrul celei mai mari miscari voluntare de mediu din istorie - Earth Hour. Indemnul este lansat de World Wide Fund for Nature, organizatia care a initiat miscarea in anul 2007, raspandind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viata de zi cu zi il are asupra planetei si asupra resurselor naturale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012333 (s)