News Flash:

Ce greseli trebuie sa eviti cand mergi la shopping

11 Martie 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
shopping
Nu reprezintă pentru nimeni un secret faptul că femeile sunt cele care se dau în vânt după cumpărături, fiind oricând disponibile pentru o sesiune de shopping, spre deosebire de bărbații care merg doar pentru că așa trebuie. Nimic nou până acum!

Ei bine, de foarte multe ori s-a întâmplat ca o ieșire în mall-ul favorit să se transforme într-un fiasco total din varii motive: prea multe cumpărături pe care să nu le puteți duce, buget insuficient ori vestimentația nepotrivită sunt câteva dintre motivele care pot ruina o zi perfectă de shopping. 
Așadar, ca să evitați situațiile neplăcute care pot apărea atunci când vă propuneți să colindați prin magazine, aruncați o privire la lucrurile enumerate mai jos deoarece ele reprezintă, nici mai mult nici mai puțin, cele 5 greșeli colosale pe care să le evitați atunci când mergeți la cumpăraturi, scrie agerpres.ro.

Iată ce să NU faceți când mergeți la shopping!

În cele ce urmează veți putea descoperi lucrurile de care sa vă feriti atunci când vă aflați în mijlocul unei sesiuni importante de shopping. Analizați-le cu mare atenție și, foarte important: nu le neglijați! Nu are rost să riscați mai ales că până și cel mai mic detaliu poate lua o turnura negativa la cumpăraturi. Asigurați-vă că aveți parte de timp de calitate într-o atmosferă menită să vă relaxeze, nu să vă supere.

1. Vestimentația are un rol deosebit de important mai ales dacă v-ați propus o sesiune de shopping de lungă durată. Așadar, renunțați la tocurile înalte ori la piesele vestimentare incomode precum rochiile strâmpte sau gecile greoaie. De asemenea, țineți cont de faptul ca accesorizarea în exces nu își are locul la cumpăraturi, ci mai degrabă în club. Purtați outfit-uri casual, lejere și confortabile, în care să vă simtiți bine. O pereche de teniși Converse, jeanși și un tricou formează ținuta perfectă pe care să o etalați prin magazine. Găsiți o gamă variată de propuneri vestimentare la CollectiveOnline care vă stă la dispoziție oricând vă confruntați cu o dilemă în această direcție.

2. Foarte multe femei greșesc mergând la cumpăraturi pe cont propriu atunci când au de realizat achiziții importante. Nu are rost să mergeți singure într-un magazin cu electrocasnice ori piese de mobilier greu de depozitat căci nu aveți cum să vă descurcați fără ajutor. Electronicele și electrocasnicele precum o hotă Hansa ori orice alt obiect de dimensiuni mari nu fac parte din categoria cumpărăturilor pe care să le facă o femeie. Asă că, luați-vă partenerii cu voi ori comandați online de pe magazinul www.badabum.ro și, cu siguranță, veți avea parte de o sesiune de cumpărături mai mult decât plăcută.

3. O mare greșeală pe care multe dintre voi o faceți este mersul la cumpărături fără a avea o listă organizată de acasă. Ei bine, dacă vă intrebați de ce ați achiziționat mai multe produse decât era necesar ori dacă ați uitat lucruri importante, iată și motivul: lipsa unei liste cu lucrurile de cumpărat.  

4. Există și femei care fac cumpărături doar pentru că are loc perioada reducerilor. Ei bine, iată o mare capcană în care puteți pica fiind atrase de prețul incredibil de mic al anumitor produse. Trebuie să știți că sunt pe piața anumite alimente care sunt reduse tocmai pentru ca nu au fost cumpărate și, evident că au expirat sau au ambalajul deteriorat. Așa că, mare atenție când mergeți la shopping! Aceeași regulă este valabilă și când achiziționați haine. De multe ori s-a întâmplat ca piesele vestimentare reduse să nu se mai afle în starea lor inițială.

5. Cu siguranță vi s-a întîmplat să achiziționați piese vestimentare pe care nu le-ați probat înainte din comoditate ori din criză de timp. Deși par a fi mărimea potrivită, există posibilitatea ca hainele să nu vă vină tocmai bine și să nu vă avantajeze silueta. Astfel, renunțați să faceți shopping când sunteți obosite ori când vă grăbiți să ajungeți în altă locație. Nu are rost să cumpărați lucruri pe care să nu le folosiți, căci, cu siguranță, veți pierde mult mai mult timp returnându-vă produsele achiziționate.

Iată 5 greșeli frecvente pe care le fac foarte multe doamne atunci când merg la shopping. Feriți-vă de situațiile neplăcute și pregătiți-vă corespunzator pentru o sesiune relaxantă de cumpărături pe care, cu siguranță, o meritați din plin.  
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)