News Flash:

Ce a facut Serban Huidu de Paste, la 6 ani de la accidentul tragic de pe Valea Prahovei

20 Aprilie 2017
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
huidu2
In timp ce multe femei s-au dat peste cap pentru a pregati mancaruri traditionale pentru Paste, sotia lui Serban Huidu a fentat bucataria. Familia Huidu a ales sa petreaca sarbatorile departe de agitatia din Capitala, tocmai la Constanta. Impreuna cu cei doi copii, sotii Huidu s-au bucurat de vremea frumoasa de la mare.
Profitand de timpul frumos, sotii Huidu au ales sa fuga din Bucuresti si sa petreaca un weekend pe litoralul romanesc. Asa se face ca sambata, cand gospodinele puneau la punct ultimele detalii despre meniul de Paste, Serban Huidu si sotia lui, Cristina se desfatau cu fructe de mare si preparate italienesti.
Destul de gurmand, tinand cont ca in ultimii ani, Huidu a luat considerabil in greutate, Serban a comandat incontinuu diverse feluri de mancare. Alaturi de cei doi copii ai lor, Rares si Mircea, sotii Huidu au ales sa se cazeze la un hotel situat chiar pe faleza orasului Constanta, cu vedere spre mare.
Reporterii Libertatea i-au filmat pe cei patru chiar la masa de pranz. Extrem de relaxati, Serban si Cristina i-au lasat pe cei doi baieti sa faca absolut tot ce-si doresc, chiar sa se plimbe nestingheriti prin restaurant.
Sotia lui Serban Huidu a fentat bucataria
Nu mai este pentru nimeni un secret ca sotia lui Serban Huidu a fost o femeie de bani gata, tatal ei, fostul senator Matei Vintila, a fost intotdeauna un influent om politi, potent financiar, care s-a ingrijit mereu de bunastarea fiicei sale. Asa se face ca sotia lui Huidu a fost mereu rasfatata, asa ca s-a focusat pe alte activitati, evitandu-le pe cele casnice. Cristina si Serban sunt impreuna de pe vremea studentiei, mama copiiilor lui fiind cea care l-a sustinut pe Huidu in absolut tot ceea ce a facut pana acum.

Galerie Foto

huidu
serban huidu constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008336 (s)