News Flash:

Cazier judiciar pentru firme doar cu acte in original. Schimbarea anuntata de politisti la inceput de an

3 Ianuarie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
cazier judiciar

Modificare in procedura de eliberare a cazierului judiciar in cazul firmelor. Documentul nu mai poate fi obtinut decat in baza unor acte prezentate numai in original. Procedura a intrat in vigoare de la inceputul anului 2022.
 
 
Modificarile sunt aduse de legea 267/2021, intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2022, care completeaza OUG 41/2016, privind simplificarea procedurilor la nivelul administratiei publice centrale.

„In acest context, modificarea semnificativa intervine in cazul eliberarii certificatului de cazier judiciar pentru persoane juridice de tip societate comerciala, respectiv dovada calitatii de reprezentant legal se realizeaza prin certificatul constatator emis de catre oficiul registrului comertului, nu mai vechi de 3 luni de la eliberare, in original, iar in cazul persoane juridice de tip ONG-uri(asociatii, fundatii, cluburi sportive etc.) dovada calitatii de reprezentant legal se realizeaza prin actul de constituire/infiintare si certificatul de inregistrare fiscala, in original”, transmit reprezentantii IPJ Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007542 (s)