News Flash:

Tramvaiele 1, 4, 8 si 9 circula deviat, la final de an, din cauza lucrarilor de reparatii la linii

30 Decembrie 2021
357 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai

In ultimele doua zile ale anului 2021, tramvaiele 1, 4, 8 si 9 vor circula deviat. In zona din fata Garii de Nord au loc lucrari de mentenanta.
 
 
Tramvaiele de pe liniile 1, 4, 8 si 9 vor circula deviat, in 30 si 31 decembrie 2021, din cauza lucrarilor de mentenanta la linia de tramvai din fata Garii de Nord Timisoara (aflata in intersectia dintre bulevardul Republicii, strada Garii si bulevardul General Ion Dragalina), transmit reprezentantii STPT.

Astfel, intre Gara de Nord si bulevardul Regele Carol I se vor utiliza doua minibuze, traseul tur-retur fiind bucla Gheorghe Baritiu – strada Garii – bulevardul General Ion Dragalina – bulevardul Regele Carol I – Piata Iosefin (sensul giratoriu).

Pe acest traseu se vor folosi urmatoarele statii de imbarcare/debarcare: „Gheorghe Baritiu”, perechea de statii „Gara de Nord” (in sensul spre Gara de Nord va fi statia pentru E3/L3, iar pe sensul spre bulevardul Regele Carol I se va folosi, provizoriu, statia situata la intrare pe bulevardul General Ion Dragalina, in fata hostelului Nord si perechea de statii Regele Carol I.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)