News Flash:

Atenție șoferi!

Catalizatoare auto furate în Timișoara

21 Martie 2023
232 Vizualizari | 0 Comentarii


Luni, un locuitor din Timișoara a descoperit că îi lipsește catalizatorul de la mașină. Nu este singura victimă, dar mulți dintre cei afectați nu raportează poliției. Catalizatorul este furat în mod obișnuit pentru aurul și platina din componența sa, care sunt valoroase. Sunetul de tobă de eșapament defectă poate fi, de multe ori, cauzat de hoți. Furtul de catalizatoare auto este o specializare a hoților, care urmăresc această piesă foarte scumpă, datorită conținutului său de metale prețioase.


„Am avut surpriza neplăcută de a constata că nu mai am catalizator la mașină”, s-a plâns un timișorean pe Facebook. Furtul s-a produs, potrivit postării din grupul Info Trafic jud. Timiș, pe str. Academician Remus Răduleț colt cu str. Liniștei!

„Am chemat Poliția, am făcut plângere, am declarat valoarea pagubei la 2.000 de lei. Am intervenit pe grup pentru a trage un semnal de alarmă, cu Politia nu-mi fac speranțe”, a mai spus păgubitul.


Reacțiile au apărut imediat.


„În urmă cu doi ani, mi-au furat două (la un interval de două luni de pe aceiași mașină), am depus plângere de ambele ori”, a postat alt timișorean în grupul de socializare.

„Obligatoriu plângere la poliție, eu am pățit la fel. Am făcut plângere și în cazul meu făptașii au fost prinși”, a spus alt șofer.

„Și în Dacia se fură!”, a declarat o timișoreancă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș au informat Tion că, în perioada de la începutul acestui an și până în prezent, au fost primite 13 plângeri referitoare la furtul catalizatoarelor auto în Timișoara.

Un semnal clar că mașina a fost jefuită de catalizator este sunetul puternic de tobă spartă, auzit la pornirea motorului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004462 (s)