News Flash:

Cat de simplu e! Cum afli cine te suna cu numar ascuns

7 Iulie 2017
2046 Vizualizari | 0 Comentarii
numar privat
Te-ai confruntat de-a lungul timpulul cu aceasta problema? Nu ai stiut cum sa afli cine te tot suna ziua sau noapte cu numar necunoscut si nu spune nimic sau poate chiar vorbeste dar tot nu stii cine este?
Conform playtech.ro, a aparut o aplicatie pe mobil pentru iPhone si Android, care te ajuta sa afli cine te suna cu numar necunoscut.
Daca chiar te deranjeaza sa primesti telefon de la numere necunoscute poti restrictiona apelurile care provin de la numere pe care nu le ai in agenda, desi nu e chiar cea mai buna solutie. Poate fi o ruda care nu mai are credit sau si-a pierdut telefonul, poate fi un prieten sau coleg de aceea ar fi mai bine sa nu restrictionati numerele pe care nu le aveti in agenda.
Aplicatia care te ajuta sa afli cine te suna cu numar necunoscut
Daca v-am facut curiosi despre aceasta aplicatie va spunem numele ei. Se numeste Truecaller si este gratuita. Ea poate fi descarcata pe Windows Phone, iPhone sau Android.
Instalarea aplicatiei Truecaller
Pentru instalarea aplicatiei trebuie sa urmati cativa pasi simpli:
Descarcati aplicatia din programul specific telefonului dumneavoastra
Instalati aplicatia
Creati un cont sau autorizati telefonul pentru a o putea accesa (pentru asta trebuie sa va dati acordul ca aceasta aplicatie Truecaller sa va acceseze agenda telefonica. Dupa acest pas, lista respectiva de contacte se va cumula cu a altor catorva milioane de utilizatori, iar, in final va ajunge la peste 2 miliarde de numere de telefon.
Configurarea aplicatiei Truecaller

Iata ce trebuie sa faci pentru a configura aplicatia:
Pe iPhone dar probabil si pe Android e nevoie sa iti dai acordul ca aceasta aplicatie sa functioneze ca un manager de apeluri pentru a te tine la curent daca primesti apeluri sub forma de “spam”.
Intra apoi in meniul de Configurari sau de Settings, da click pe Blocare si identificare apeluri. Asigura-te pe aceasta pagina ca Truecaller este activ. Incepand cu acel moment daca veti primi un apel, spre exemplu, de la TopShop, ecranul mobilului va fi rosu pentru a va atentiona ca este vorba de un spam.
Si am ajuns si la momentul in care vrem sa aflam cine ne-a sunat cu numar necunoscut.
Cine ne suna cu numar necunoscut
Si pentru a afla acest lucru trebuie sa urmezi cativa pasi:
Retine numarul care te-a apelat sau tineti apasat pe el pentru a-l copia
Daca ai iPhone trebuie sa apesi pe acel i micut care se afla intr-un cerc din dreptul numarului aflat in lista ta de apeluri pentru a-l putea copia
Intra apoi in aplicatia Truecaller, apasa pe butonul cauta
Tasteaza numarul care te-a sunat sau tine doar apasat in zona numarului pentru a-i da comanda Paste.
Nu se garanteaza aflarea numelui persoanei care te-a apelat, iar in cazul numerelor din strainatate te poate ajuta spre exemplu sa vezi tara si localitatea de unde ai fost contactat.

aplicatie mobil iphone android numere necunoscute truecaller
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)