News Flash:

Cat de inalt poti visa atunci cand te angajezi ca model de videochat la Preziosa Studio ?

31 Iulie 2023
110 Vizualizari | 0 Comentarii
two young best friends sitting tropical beach enjoying summer holidays

Pentru echipa noastra  de la Preziosa Studio nu exista sau  bariere care nu pot fi depasite.  Nu o zicem doar noi  o zic faptele si rezultatele pe care le avem: recordurile la incasari , multiplele premii castigate la Summituri si incasarile  periodice.

Modele de la Preziosa Studio au dominat topurile an de an si s-au întrecut pe ele insele.Dar ce faci când ajungi in vârf? Ce poti sa faci cu banii castigati din videochat? 

Trainerii de la Preziosa Studio le ajuta de modele sa isi seteze targeturi ce pot fi realizate cu usurinta daca exista motivatia necesara. Planurile tale de viitoar care ar fi?

Poate te gandesti sa iti iei un apartament, poate o masina sau poate doresti sa mergi intr-o vacanta sa te relaxezi. Noi credem in modelele noastre si este important ca sit u sa crezi in tine ca poti face asta. Noi te sfatuim mereu in avantajul tău,  te indrumam sa iti investesti banii inteligent in ceva ce tu chiar iti doresti si care este de viitor . Asa ca in functie de cat castigi ti-am facut un top 3 al activelor in care tu poti investi  si sa faci banii sa muncească pentru tine.

1 . Acțiuni 

Daca habar nu ai despre tranzacțiile la bursa , te poti documenta online foarte rapid si usor sau poti apela la un broker. Nu trebuie decat sa-ti faci un cont pe o platforma de tranzactionare si iti poti cumpara actiuni pe care mai apoi le poti vinde , sau le poti pastra si valoarea lor va crește in timp .Poti incepe cu 100 de dolari pe luna si iti poti creste investiția de la luna la luna. 

2. Imobiliare

Aici investitia este mai mare .  Poti cumpara prin imprumut ipotecar sau cu rate la dezvoltator o propietate .Vei avea nevoie de un avans si de incasari luna de luna care sunt mai mari decat rata, bineinteles. După ce o termini de achitat te poti muta in ea sau o poti inchiria .

3. Aur sau arta 

Investițiile in aur sunt printre cele mai sigure investiții . Desigur aceasta investitie o poți face si online dar si fizic . Poti cumpara aur din aceasi platforma de unde-ti cumperi si acțiunile .  La fel si cu investițiile in arta . Nu trebuie sa strangi bani să-ți iei un Picasso de maine . Exista platforme care se ocupa cu investițiile tale in arta . Tu doar alegi artistul si dobanda o primesti cand tabloul merge la următorul cumparator. 

Tu in ce ai investi primii tai 10.000 de dolari ? Vin-o sa ne spui la un interviu in studio videochat Iasi

Suntem foarte curioase sa aflam!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005882 (s)