News Flash:

Copiii sunt așteptați la teatru

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Merlin” va găzdui astăzi, 27 iulie, spectacolul ”City of Light”

27 Iulie 2023
320 Vizualizari | 0 Comentarii

Joi, 27 iulie, de la ora 18:00, Teatrul pentru Copii și Tineret "Merlin" va găzdui spectacolul "City of Light", un proiect creat de David Zuazola, care s-a ocupat de concept, regie și scenografie.

”Timișoara este orașul nostru. Orașul luminilor. Avem o istorie lungă și cu siguranță s-au întâmplat multe lucruri. Orașul nostru este un punct de întâlnire. A fost făcut din persoane de pretutindeni care au venit aici pentru a face parte din acest oraș. lucruri importante care au ajutat la construirea orașului, din trecut și până astăzi când suntem capitala culturală.

<> nu este un spectacol despre istorie. Este vorba despre oamenii care au trăit aici, oamenii care trăiesc și oamenii care vor trăi aici, în viitor.

<> este un spectacol care a fost produs în mai multe orașe din lume, fiind foarte important să fim parte a acestui proiect mondial”, precizează organizatorii evenimentului, adăugând că reprezentaţia va dura 60 de minute şi se adresează publicului care a depăşit vârsta de 12 ani.

Distribuția, construcția și mânuirea decorului sunt realizate de Corina Dohanici și Robert Copoț, iar pictura este semnată de Marina Nicolici, iar sculptura de Karoly Foitik. Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006644 (s)