News Flash:

Castigator iUmor 2017: Ana Maria Calita, primele declaratii dupa ce a devenit castigatoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”: "Relatia mea cu Bendeac..."

14 Decembrie 2017
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
ana maria c

Castigator iUmor 2017: Sezonul patru al celei mai indragite emisiuni de umor din Romania are un nou castigator! Ana Maria Calita a cucerit duminica seara aplauzele si laudele juratilor, dar, mai ales, a strans cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, astfel ca este marea castigatoare ”iUmor” 2017 si a unui premiu in valoare de 20.000 de euro.
Castigator iUmor 2017: Doru Ivanov, Ana Maria Calita, Radu Bucalae, Ioana State, Cosmin Toba, Bobi Dumitras,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boanta, Voicu Mane si Stefania Dumitru au fost cei care au luptat pana la ultimul zambet in competitia stransa de duminica seara. Dintre acestia, doar Doru Ivanov, Antonia Boanta, Adi Bobo, Cosmin Toba si Ana Maria Calita au fost cei care au trecut de votul juratilor. Calita a fost insa cea care a primit cele mai multe voturi ale telespectatorilor si a luat marele premiu!

Aflata pentru a doua oara in finala ”iUmor”, Ana Maria Calita a fost cea care a inchis seara. ”Parerea mea este ca acesta este cel mai slab numar al tau de cand ai aparut la ”iUmor”, dar este bunicel”, a tachinat-o Cheloo, in timp ce Delia s-a situat la polul opus: ”Eu cred ca a fost cel mai bun de pana acum!”.

Calita a fost cea care a incheiat seara cu un succes si a obtinut cele trei voturi ale juratilor, dar si pe cele ale telespectatorilor, astfel ca a plecat acasa cu trofeul ”iUmor” si cu marele premiu in valoare de 20.000 de euro.   

Ana Maria Calita este din Bucuresti, a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” si este colaboratoare la „Opera Comica pentru Copii”. Stand-up comedy face din pasiune, iar spectacolele ei au mare succes. Fire ambitioasa, Ana a venit pentru a doua oara in emisiune, dupa ce si in sezonul al doilea „iUmor” a ajuns tot in finala. 

Cand a aflat vestea, Ana doar ce ajunsese acasa de la un spectacol la Targu Mures. ”Am fost foarte uimita, eu eram convinsa ca nu voi castiga. Sincer, ma gandeam ca Adi Bobo va lua marele premiu. Cand am aflat, eram cu prietenul meu, am ramas neclintita 10 minute pe canapea, pur si simplu nu am putut sa ma misc. Apoi a inceput sa imi sune telefonul si sa ma felicite toata lumea”, a povestit Ana.

In ceea ce priveste premiul in valoare de 20.000 de euro, castigatoarea spune ca se va tine de cuvand cu ce a spus la inceputul sezonului si ca va investi intr-o boxa si un loc de parcare. In plus, ar vrea sa se implice in actiuni alaturi de copii care au nevoie de sprijin.

"M-a calit cumva aceasta experienta, pentru ca sunt lucruri pe care nu le vad, e o presiune mare la filmare. M-a si ajutat mult si mi-a deschis multe usi. Iar faptul ca m-a intrerupt Cheloo in mijlocul numarului a fost foarte dificil, iar ce s-a intamplat apoi a fost complet spontan", a povestit Calita.

Sunt voci care spun ca ai fi avantajata de faptul Mihai Bendeac ar avea o slabiciune pentru tine. Cum comentezi?

A fost o explozie pe subiectul acesta, am apucat sa citesc unele mesaje, dar nu mai vreau sa le dau atentie de acum inainte. Lucrurile nu stau deloc asa, eu eram convinsa ca nu o sa castig. Relatia mea cu Bendeac e strict ce s-a intamplat la ”iUmor”, in rest nu avem nici o legatura. Daca oamenii chiar cred chestia asta, de ce nu as fi castigat de la prima aparitie. Dar trebuie sa recunoastem ca sunt femeie, iar la noi asta inseamna ca esti de comentat. Nu am auns la nivelul la care oamenii sa recunoasca faptul ca si o femeie poate sa faca orice, dar o sa aratam ca nu trebuie sa te culci cu nimeni ca sa reusesti in viata.  

Ce parere ai despre stand-up-ul din Romania?

Cred ca se poate ajunge la calitate dupa mai multi ani. La noi cred ca abia de cativa ani ia amploare acest fenomen, chiar daca se face de mai mult timp, insa multi nu stiau.

Care sunt comediantii pe care ii urmaresti, care te inspira si de ce iti place?

Ii admir pe Micutu si Bordea si le si multumesc pentru ca m-au sprijinit de-a lungul timpului. Imi plac si Teo, Vio si Costel, chiar daca alaturi de ei nu am avut inca spectacole. Si le multumesc tuturor oamenilor care m-au votat si care m-au sustinut. Nu pot sa multumesc pe toata lumea si imi pare rau.

Textele au fost scrise integral de tine? Ai colaborat cu cineva?

Sunt scrise de mine, desi la un moment dat m-am gandit ca poate ar fi mai usor sa colaborez cu cineva, dar e greu sa gasesti o persoana care sa faca asta, sa te potrivesti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013316 (s)