News Flash:

Cand s-a maritat cu Cabral, era una dintre cele mai frumoase femei din Romania! Acum, nici prietenele n-o mai recunosc. Cum arata Andreea Ibacka, la 4 ani dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor

13 Decembrie 2017
1763 Vizualizari | 0 Comentarii
cabral

Andreea Patrascu a disparut in 2013 din lumina reflectoarelor, odata cu terminarea emisiunii „Casa Ibacka”, show pe care l-a prezentat alaturi de sotul ei, Cabral. Iar cei care nu au mai vazut-o de atunci vor avea, cel mai probabil, o mare surpriza!
Povestea de dragoste dintre Andreea si Cabral pare a fi desprinsa dintr-un film hollywoodian. Totul a inceput in 2008. El venea dupa o casnicie esuata cu Luana, iar ea avea doar 22 de ani si multe aspiratii. Cabral era, bineinteles, vedeta postului Acasa TV, unde prezenta „Povestiri de noapte” si, totodata, actor de telenovele.

Tocmai terminase de filmat „Iubire ca in filme” si se pregatea pentru un nou proiect. Era vorba despre „Inima de tigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alaturi de Nicoleta Luciu, Denis Stefan si o tanara debutanta, care urma sa fie aleasa printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Patrascu, studenta la vremea aceea la Finante-Banci. Intre cei doi s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste care a culminat, in 2011, cu iminenta casatorie.

Au colaborat si pe plan profesional, fiind protagonisti, in 2013, ai emisiunii „Casa Ibacka”, care avea sa se dovedeasca, din pacate pentru ei, a fi un esec pe linie, drept pentru care Andreea a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor.

Acum, sotia lui Cabral se ocupa de blog-ul ei, din care castiga bani frumosi – nu la fel de frumosi ca salariul lui Cabral, dar nici de aruncat -, si uimeste pe zi ce trece. Asta pentru ca a slabit enorm.


 

Galerie Foto

cabral2.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.014410 (s)