News Flash:

Nu stiam ce ciorbita sa mai fac, si am tot stat si m-am gandit si mi-a venit in cap ideea sa fac o ciorbita de afumatura cu ou si cu otet delicioasa. Va las reteta mai jos

13 Decembrie 2017
532 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba

Bine ai venit sau revenit pe Specialitatea Casei, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de retete. In acest articol va vom oferi o reteta de Ciorbita de afumatura.

Lista de ingrediente:
500 de grame de muschi afumat sau 1 ciolan de porc afumat( dupa preferinte)
1 ceapa medie
1 morcov mediu
1 ardei kapia
2 feli de telina
1 jumatate de pastarnac
1 legatura de leustean proaspat sau uscat
bulion sau suc de rosii
4-5 cartofi medii
1 ou
Otet

Cum se prepara:

Eu fac in o oala de 5 kg de obicei pentru ca se mananca foarte repede si sa fie.
Taiem muschiuletul sau ciolanul dupa bucatele si le punem in oala sa de-a un clocot. Intre timp curatam legumele 9 mai putin cartofii )si le tocam marunt ( eu asa le prefer, nu imi place sa le vad mari). Dupa ce a dat un clocot carnea, punem si legumele si asteptam pana se fierb.

Dupa ce au fiert, curatam cartofii si ii tai mai mari ( eu asa prefert) si ii adaugam in oala. Testam cartofii si daca au fiert punem 2-3 linguri de suc de rosii sau 1 lingura de bulion dizovata in apa si mai stam sa de-a un clocot. Oul il batem bine cu furculita si adaugam 2 -3 polonice din ciorba peste el si batem bine. Cand este gata , asezonam cu sare sau delicat dupa gust, punem cateva linguri de otet dupa gust ( eu pun 5-6 la o oala de 5 kg) si punem oul batut cu ciorbita in oala , amestecand bine. Optional se pot pune si taietei. Dupa care punem leusteanul.

Este o delicatesa, Va recomand cu toata incredere. Ai mei o devoreaza.
Va uram pofta buna

sursa: specialitateacasei.roi

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017687 (s)