News Flash:

Care este zodia cu cel mai rece suflet

21 Octombrie 2016
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03
Lipsiti de afectivitate, mereu motivati si concentrati pe cariera. Este vorba despre reprezentantii zodiei Capricorn, considerat cel mai rece semn din zodiac.
Capricornul este un semn cardinal de pamant. Reprezentantii acestei zodii au spirit de initiativa, se pricep sa faca planuri si sa le implementeze si stiu intoteauna de unde sa inceapa si au mereu motivatia de a finaliza proiectul. S-a nascut sa progreseze, sa inainteze rapid in orice domeniu la care exceleaza. Nu suporta sa nu intreprinda o actiune care sa nu aiba un scop precis, orice alta activitate fara un obiectiv, facuta doar de amorul artei, este considerat inutil.
Sunt persoane performante, muncitoare si… atrase de putere. Pentru ei puterea semnifica siguranta, stabilitate.
Nu amesteca afacerile cu placerea
Al 10-lea semn in horoscop, Capricornul este guvernat de Saturn. Pentru ca perioada lui cade in sezonul rece, iarna, Capricornii pot fi persoane de gheata. Sunt strategi cu minte limpede, detasati ti calmi, care refuza sa se lase guvernati de emotii, sunt de parere ca afacerile sunt afaceri. Din punctul lor de vedere, orice sarcina pe care au o de dus la bun sfarsit nu trebuie sa implice sentimente. Sunt robotei care executa un plan pe care sunt hotarati sa-l desavarseasca. Nu vor amesteca niciodata afacerile cu placerea, de aceea nu reusesti sa-l apropii pe seful capricorn, cu atat sa ai i relatie amoroasa cu un reprezentant al acestei zodii, la serviciu. Nu doar ca sunt profesionisti desavarsiti, iar acest lucru le-ar incalca principiile, dar nu sunt capabili sa se implice emotionali in actiunile legate de munca.
Sunt mereu calmireci ca gheata si concentrati si nu inchis ochii atunci cand angajatii au derapaje. Din punctul lor de vedere, nu ar trebui sa te comporti lipsit de profesionalism la serviciu. Pentru ei, persoanele care fac parada de sentimentele lor sunt slabe si, drept urmare, nu considera ca merita atentia lor. Sunt printre cele mai obiective semne din zodiac, tocmai datorita acestei detasari de care sunt capabili.
Leaga amicitii din interes
In privinta carierei, Capricornul leaga amicitii formale doar cu persoanele care ii pot ajuta sa urce pe scara ierarhica. Sunt cei mai mari adepti ai ideii lui Machiavelli: ”Scopul scuza mijloacele”. S-a nascut sa progreseze si stie una si buna: trebuie sa termine ceea ce a inceput. Tocmai de aceea, chiar daca nu-i place jobul, nu-i plac colegii sau seful, Capricornul va indura oricat, doar pentru a-si atinge scopul.
Pentru el, pasiunea pentru ceea ce faci este un nonsens. Este mereu detasat de cariera, colegi, dar reuseste sa aiba performanta la serviciu.
Aplica acelasi ”principiu” si in relatia de cuplu. NU se indragosteste nebuneste de cineva, iar pentru ei relatia este un aranjament financiar, intre doi parteneri. El fiind partenerul de gheata. Cu o raceala de care restul zodiilor sunt incapabile, Capricornul va analiza in amanunt persoana de langa el. Ce statut are in societate, ce educatie are, care este situatia financiara si ce stare de spirit are. Daca potentialul partener are calitati care pe el il pot ajuta sa aiba o viata buna, atunci acesta va deveni obiecutl de interes al Capricornului.
Ideea ca o persoana se poate indragosti si iubi orbeste pe cineva nu se aplica in cazul Capricornului. Nu concepe ca asa ceva este posibil si ca oamenii pot fi capabili de astfel de sentimente. Pentru ei este clar, cel/cea care le va fi aproape toata viata trebuie sa stea foarte bine la capitolul imagine. Sa aiba o pozitie sociala buna si, in primul rand sa aiba un statul financiar foarte bun.
Pentru Capricorni propozitia reprezentativa este ”Eu folosesc”. Nu se dau inapoi de a se folosi de cineva pentru a-si atinge scopul.

concentrati capricornul calmi reci gheata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006581 (s)