News Flash:

Calin Popescu Tariceanu: Am votat retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu. Ministrii ALDE au demisiile pe masa

14 Iunie 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu ramane sef la senat 18533520
MiniÅŸtrii ALDE din Cabinetul lui Sorin Grindeanu sunt pregătiÅ£i să îÅŸi dea demisia din guvern, au declarat miercuri pentru MEDIAFAX surse din partid, formaÅ£iunea votând retragerea sprijinului pentru actualul premier.

Miniştrii ALDE sunt cu demisiile scrise, iar partidul va retrage sprijinul politic pentru cabinetul condus de Sorin Grindeanu, a anunţat oficial Călin Popescu Tăriceanu, după şedinţa partidului.

”Noi am votat astăzi retragerea sprijinului politic pentru guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu. De asemenea, colegii care sunt membri în Executiv m-au înÅŸtiinÅ£at că sunt cu demisiile, scrise deja, la purtător, dar mi le-au înaintat mie în a-mi arăta că sunt solidari cu această decizie a Biroului Politic Central de retragere a sprijinului politic ÅŸi, ca atare, nu ÅŸtiu ce se va întâmpla la PSD, nu vreau să anticipez, chiar dacă aÅŸ putea. O să aÅŸteptăm ÅŸi decizia lor ÅŸi, mai departe, trebuie să vedem care este soluÅ£ia pentru ieÅŸirea din criza politică care se conturează, în condiÅ£iile în care premierul Grindeanu va trebui să îÅ£i spună poziÅ£ia”, a declarat preÅŸedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu.

Tăriceanu a fost chestionat cu privire la garanÅ£iile pe care le are că preÅŸedintele va desemna un premier tot din partea PSD, acesta replicând că nu s-a modificat configuraÅ£ia Parlamentului rezultată în urma alegerilor generale din decembrie 2016.


sorin grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006414 (s)