News Flash:

Lista ministrilor care ar fi trecut examenul PSD si scapa de remaniere. SUNT DOAR 3!

13 Iunie 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
guvern grindeanu
Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat marti ca sunt extrem de multe nerealizari si a nominalizat ministerele Finantelor, Agriculturii si Transporturilor. Intrebat daca Sorin Grindeanu a trecut evaluarea din partid, Badalau a spus doar ”premierul isi asuma tot Guvernul”. Lia Olguta Vasilescu, Carmen Dan si Petre Daea sunt cei trei ministri care au trecut evaluarea, ceilalti membri din Cabinetul Grindeanu nereusind sa se incadreze in cerintele partidului, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.
”Nu stiu ce nota am. Stiu ca am trecut evaluarea. De fapt nu am avut niciun fel de emotii pentru ca noi am avut 74 de acte normative pe care le-am implementat si mai sunt 39 pana la sfarsitul acestui an, dar nu am iesit din termen”, a declarat marti Lia Olguta Vasilescu, confirmand asadar ca a trecut de evaluarea din partid.
Petre Daea, ministrul Agriculturii si Carmen Dan, ministrul de Interne sunt ceilalti doi membri ai Executivului care au trecut evaluarea, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.
Liderul PSD Liviu Dragnea s-ar fi intalnit luni seara, la sediul PSD din Baneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, dupa ce acesta s-a intors in tara din Croatia, si i-a solicitat sa demisioneze, invocand nerealizarea Fondului suveran de investitii. premierul a respins insa cererea, potrivit unor surse.
Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizarii Raportului de evaluare a activitatii Guvernului.
Surse politice au aratat ca Dragnea ia in calcul schimbarea intregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de catre CExN.
Presedinte executiv PSD: Sunt extrem de multe nerealizari. Premierul isi asuma Guvernul
Presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, a declarat marti ca sunt extrem de multe nerealizari si a nominalizat ministerele Finantelor, Agriculturii si Transporturilor. Intrebat daca Sorin Grindeanu a trecut evaluarea din partid, Badalau a spus doar ”premierul isi asuma tot Guvernul”.
”Aseara am avut o discutie pe programul de guvernare, cu premierul, foarte constructiva, CEx-ul PSD urmand sa hotarasca”, a declarat marti presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau.
Acesta sustine insa ca nu a auzit pe nimeni sa ii ceara demisia premierului. ”Poate eram iesit din sala, dar n-am auzit asta. A fost o analiza pe programul de guvernare. Si pe partea politica si cu tehnicieni din Guvern. Sunt nerealizari, suntem cu destule probleme iesite din grafic ale unor ministere. Le analizam si le vedem. Sunt extrem de multe (n.r: nerealizari). Sunt la Finante, Agricultura, Transporturi”.
Chestionat cu privire la evaluarea premierului, presedintele executiv al PSD a spus doar: ”pana la urma premierul isi asuma tot Guvernul”
Potrivit unor surse politice, liderul PSD Liviu Dragnea i-a cerut premierului Sorin Grindeanu sa demisioneze, insa acesta a refuzat.
Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX ca doar trei ministri ar fi trecut cu bine evaluarea, iar acestia sunt Lia Olguta Vasilescu (Ministerul Muncii), Carmen Dan (Ministerul de Interne) si Petre Daea (Ministerul Agriculturii).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004860 (s)