News Flash:

Brigitte Sfat, declaratii socante! Scandalul continua: "A fost violent si mi-am vazut moartea cu ochii"

28 Octombrie 2017
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
brigitte sfat
Chiar daca acum este rasfatata ca o printesa de Ilie Nastase si duce o viata invidiata de cei mai multi, Brigitte Sfat a dus o viata foarte grea inainte de a-l cunoaste pe tenismen. Bruneta a fost agresata fizic de fostul ei iubit.


Inainte de Ilie Nastase, Brigitte Sfat a avut un barbat in viata ei violent, care a fost foarte agresiv cu vedeta. Barbatul o hartuieste pe sotia tenismenului chiar si in ziua de azi.


"Accept orice de la partenerul de viata, mai putin sa ajung lovita sau sa ajung in spital din cauza violentei, lucru care mi s-a intamplat... si sa fiu inselata. (...) Pana cand mi-am vazut moareta cu ochii si am plecat. Nu am acceptat si nu vreau sa mai accept langa mine un barbat violent. Incerc sa imi aleg partenerii in functie de criteriile astea si apoi sa nu ma insele. Primordial este sa fie un barbat pasnic si sa stie sa ma pretuiasca pe mine (...) 


Acel individ a vrut sa ma distruga, sa imi distruga afacerile. In urma acelei experiente m-am si botezat, m-am pocait. Acel individ avea atatea cunostinte si relatii incat oamenilor le-a fost frica sa mai fie langa mine. (...) M-a amenintat si acum 2-3 luni si am decis sa ii fac plangere (...) Am fugit pur si simplu in picioarele goale atunci cand Dinu a fost violent si mi-am vazut moartea cu ochii", a declarat Brigitte Sfat pentru Antena Stars.


Si, chiar daca relatia cu Ilie Nastase parea ca incepe sa scataie, se pare ca Brigitte este acum o femeie fericita. Isi apreciaza sotul mai mult ca oricand pentru linistea pe care i-a adus-o.


"Ilie a avut o contributie enorma ca sa pot sa trec mai departe, sa am copiii langa mine si sa scap de violenta de atunci. M-a protejat si mi-a aratat ca exista si barbati care stiu sa se comporte cu femeile. Ilie a fost barbatul care m-a facut sa am din nou incredede in barbati", a mai spus Brigitte Sfat.


Brigitte Sfat si Ilie Nastase s-au casatorit in 2013, iar relatia lor a fost presarata cu numeroase scandaluri, despartiri si impacari. De cealalta parte, Ilie Nastase si Amalia Nastase au anuntat divortul in prag de Valentine's Day, in 2010, dupa 13 ani de relatie si 7 de casnicie.

ilie nastase iubit brigitte sfat lovita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005816 (s)