News Flash:

Vrei sa stii ce iti rezerva astrele astazi? Iata ce spune fiecare zodie

27 Octombrie 2017
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic 1
combinatie stralucitoare, Soare-Jupiter, pe cer nu poate aduce decat lucruri foarte bune la care am visat, am sperat si pe care, in sfarsit, le putem primi. Vibratia zilei este opt si o sa avem cheltuieli care pot sa va destabilizeze bugetul daca n-o sa fim atenti. Si acum sa vedem ce se intampla in fiecare zodie.



SCORPION: Vi se poate semna un act important si sa faceti progrese la slujba, la scoala, in plan profesional. Sunt cateva lucruri la care doar ati visat si acum se pot implini si-atunci ganditi-va la tot ce-aveti nevoie si o sa atrageti cu puterea gandului situatiile favorabile, avantajoase.


SAGETATOR: O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate si o sa va recapatati tonusul, c-aveti multe de rezolvat in perioada asta. Or sa va caute tot mai multi prieteni, o sa va faceti si altii noi si-o sa calatoriti cat de des o sa se poata si-o sa iesiti pe la mondenitati.


CAPRICORN: Aflati o veste buna despre un proiect care poate intra in linie dreapta, sa v-apucati de el si o sa vedeti ca v-aduce profit. Se poate sa luati bani, sa fie cineva atent cu voi, si sa va scoata la masa in oras, sa va ofere si un cadou, chiar daca nu sarbatoriti nimic.


VARSATOR: O iesire in lume o sa mai dezmorteasca atmosfera de grup si o sa faceti intalniri in timpul liber, plecati in weekend cu totii. O confirmare ca s-a eliberat un post de conducere, ca puteti da o proba, un concurs si sa castigati un titlu, sa ajungeti pe o treapta superioara la slujba, la scoala.


PESTI: O sa va-ntelegeti mult mai bine cu fiinta iubita, poate plecati de maine pe undeva si o sa se sudeze frumos relatia. Se rezolva o problema care va tine incordati si nu va ofera posibilitatea sa va dezvoltati pe linie profesionala, dar acum o sa urmati o traiectorie de succes.


BERBEC: Se pare c-o sa gasiti momentul ideal sa spuneti tot ce-aveti pe suflet si o sa-i pretindeti aceeasi sinceritate fiintei iubite. Poate vi se propune sa deveniti sefi sau sa aveti noi atributiuni - in plus - la serviciu si o sa va descurcati fara probleme, o sa vi se para totul firesc, normal


TAUR: E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa va ganditi serios la o relatie, mai ales daca sunteti singuri de ceva vreme. O suma de bani trebuie sa intre-n cont de undeva si o sa va faceti planuri de remobilat locuinta, oricum vreti sa faceti unele imbunatatiri, acum cat inca mai e vreme frumoasa.


GEMENI: O s-aveti succes la un examen, interviu, va reusesc demersurile care tin de legalizarea unor situatii si-o sa faceti progrese. Se poate sa semnati un contract de angajare si sa va bucurati de niste facilitati care sa va stimuleze sa munciti mai mult si cu tragere de inima.


RAC: Se prefigureaza o dragoste impartasita, o sansa de a fi impreuna cu o persoana cu care sunteti compatibili si va-ntemeiati o familie. Poate aveti nevoie urgent de niste acte care sa va dea o libertate de miscare si o sa va dati peste cap sa luati toate semnaturile pana la sfarsitul zilei.


LEU: Intalnire de suflet, diseara si poate veti lua o decizie referitoare la viata de cuplu, sa va casatoriti, s-aveti copii. 

V-ati gasit o locuinta si poate va mutati, chiar si cu chirie, si o sa primiti ajutor din partea celor dragi, care v-aduc si cadouri de casa noua, de instalare.


FECIOARA: Se poate sa va-ndragostiti de cineva care sa vi se para persoana potrivita, la-nceput, dar pe parcurs o sa-i descoperiti defectele. Incep sa se vada eforturile depuse la slujba, la scoala, si o sa capatati un credit din partea superiorilor si o sa va croiti un alt drum, o sa faceti un salt profesional.


BALANTA: Si voi puteti face cunostinta cu cineva de care sa va legati destinul si sa va si mearga bine in relatie. Vi se recunosc niste drepturi si o sa puteti ocupa o functie, sa dati drumul unui proiect care sa va asigure un venit substantial pentru c-ar fi pacat sa nu valorificati ce-ati primit un an de zile.

combinatie stralucitoare scorpion sagetator capricorn varsator pesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005222 (s)