News Flash:

Oana Roman este grav bolnava. Ochii ei ar putea iesi din orbite. "Este ireversibila"

28 Octombrie 2017
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman
Oana Roman sufera de o boala incurabila la ochi. Vedeta are exoftalmie, afectiunea care scoate ochii din orbite.




Vedeta a marturisit ca, in urma unei greseli, ca nu a respectat un tratament, a facut exoftalmie. Semnele au inceput sa se vada, insa boala nu este intr-un stadiu avansat.




"Mai mult ma deranjeaza si ma doare chestia asta decat sa se vada. Eu m-am tratat, din martie am inceput tratamentul. M-am simtit foarte bine, totul era minunat. Am facut analize dupa trei luni. Erau mult mai bune si m-am gandit ca de ce sa iau 10 pastile pe zi, nu mai bine iau eu o pauza? Pauza m-a constat foarte mult pentru ca boala a revenit. (...) Tratamentul trebuia luat 2-3 ani. Daca se instaleaza exoftalmia, este ireversibila", a declarat Oana Roman.


Fiica lui Petre Roman a sfatuit pe toata lumea care tine tratament sau sufera de o afectiune sa respecte indicatiile doctorului. Vedeta trebuie acum sa faca perfuzii saptamanal, timp de aproape doua luni de zile.


"Am reinceput sa fac tratamentul pe care il faceam inainte si pe langa asta trebuie sa fac un tratament specific care consta in niste perfuzii pe care trebuie sa le fac 8 saptamani. Iti dai seama ca nu e deloc placut. Este vina mea si mi-o asum si mesajul e ca daca trebuie sa luati un tratament, luati-l", a mai spus vedeta.


Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit in vara anului 2014. La nunta a fost prezenta si fiica lor. Si asta pentru ca fata fostului premier al tarii a devenit mama pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana si a primit nota 10 la nastere. Ea a cantarit 2 kilograme si 300 de grame.

oana roman boala incurabila exoftalmie orbite tratament boala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)