News Flash:

BREAKING NEWS! Sorin Oprescu, RETINUT DE DNA pentru luare de mita!

6 Septembrie 2015
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescu
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de DNA, sambata noapte, pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denuntatori. Procurorii DNA fac, duminica, perchezitii in mai multe locuri din Bucuresti si judetele Bacau, Calarasi si Ilfov, inclusiv la locuinta din Ciolpani a lui Oprescu, la Primaria Capitalei, Administratia Cimitirelor si la Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti", in dosarul in care a fost retinut primarul Sorin Oprescu.
UPDATE 10:35 - Sorin Oprescu asista la perchezitiile DNA, la casa lui de la Ciolpani
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, retinut in noaptea de sambata spre duminica de DNA, asista la perchezitiile care au loc la casa lui de la Ciolpani, judetul Ilfov, alte perchezitii derulandu-se la primarie, institutii din subordine si sediile unor firme, potrivit unor surse judiciare.
Procurorii DNA fac perchezitii la locuinta lui Oprescu, la care asista si primarul general.
La Primaria Capitalei se fac perchezitii la departamentele de licitatii, economic si tehnic. Alte perchezitii au loc la institutii din subordinea primariei, respectiv la Administratia Cimitirelor si la Centrul Cultural "Palatele Brancovenesti" de la Mogosoaia.

e dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007509 (s)