News Flash:

Accident cumplit intre Timisoara si Buzias

5 Septembrie 2015
3201 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd
Accidentul a avut loc după ce șoferul autoturismului a vrut să depășească o coloană de mașini pe drumul care leagă Timișoara de Buziaș, în apropiere de Moșnița Nouă, iar un alt autoturism i-a tăiat calea. Circulația în zonă a fost blocată aproximativ o oră.

Din primele informații de la fața locului, cei patru tineri timișoreni, care se aflau într-un autoturism Ford, se îndreptau înspre Surduc, unde urmau să-și petreacă sfârșitul de săptămână. Șoferul autovehiculului, un bărbat de 35 de ani, le-a povestit polițiștilor că la ieșire din Moșnița Nouă înspre Albina a vrut să depășească o coloană de mașini, când, la un moment dat, un alt autovehicul din coloană a intrat în depășire fără să se asigure, scrie tion.ro. Șoferul de 35 de ani a frânat puternic, iar mașina a intrat în derapaj, a lovit în spate o mașină BMW care circula în coloană și s-a răsturnat pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție, iar cei patru tineri care se aflau în autoturismul Ford au fost transportați la spital cu răni ușoare.

Traficul între localitățile Moșnița Nouă și Albina a fost blocat aproximativ o oră, timp în care polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului. Aceștia au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006545 (s)