News Flash:

BREAKING NEWS: Donald Trump avertizeaza Rusia ca Statele Unite vor ATACA Siria

11 Aprilie 2018
895 Vizualizari | 0 Comentarii
donald trump2

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat, miercuri, Rusia ca Statele Unite vor ataca Siria, din cauza unui presupus atac chimic atribuit Administratiei Bashar al-Assad.
"Rusia a promis ca va dobori toate rachetele lansate spre Siria. Rusia, pregateste-te, pentru ca rachetele vor veni, frumoase, noi si inteligente! Nu ar trebui sa fiti parteneri cu un Animal care isi omoara poporul cu gaz si se bucura de asta!", a transmis miercuri Donald Trump prin Twitter.

"Regimul sirian face lucruri pe care nimeni nu le considera posibile, in pofida investigatiei corupte si nesfarsite efectuate de Rusia, care consuma mult timp si atentie (...)", a afirmat Donald Trump.

"Relatiile noastre cu Rusia sunt in acest moment in situatia cea mai rea de pana acum, inclusiv comparativ cu Razboiul Rece. Nu exista motive pentru aceasta situatie. Rusia are nevoie sa o ajutam economic, un lucru pe care l-am face usor, si avem nevoie sa coopereze toate natiunile. Sa oprim cursa inarmarii?"
Administratia Bashar al-Assad si Rusia au negat orice implicare in atacul chimic de la periferia Damascului, sugerand ca incidentul ar putea fi folosit ca pretext pentru o interventie militara.

Donald Trump a promis o riposta dura la atacul chimic produs la periferia Damascului, soldat, potrivit diverselor surse, cu moartea a 40-60 de persoane si ranirea altor aproximativ 1.000. Presedintele SUA s-a consultat cu Franta si Marea Britanie pentru o riposta militara multinationala in Siria.

Administratia Vladimir Putin a avertizat Washingtonul sa nu lanseze niciun atac contra Siriei. Oficiali militari de la Moscova au amenintat ca armata rusa va dobori rachetele lansate de SUA si va ataca sistemele de lansare.

Distrugatorul Donald Cook, apartinand Fortelor Navale americane, a fost trimis in estul Marii Mediterane, in largul Siriei.

In plus, potrivit Fortelor Navale americane, in largul Siriei va fi trimis si portavionul Harry S. Truman, insotit de grupul naval aferent.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005832 (s)