News Flash:

BREAKING NEWS! Alex Velea, acuzat ca a furat o masina in America! Politia a intrat pe fir. Ce risca sotul Antoniei

4 Decembrie 2016
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
alex velea
Au trecut trei saptamani de la intoarcerea lui Alex Velea din primul sau turneu in Statele Unite si ecourile pataniilor de acolo nu s-au stins. Solistul s-a grabit sa-si exprime dezamagirea in legatura cu organizarea, incercand, folosindu-se de popularitatea sa, sa acopere un adevar socant. Velea a fost dat pe mana politiei si la un pas sa fie arestat pentru furt!
La modul cel mai serios, organizatorii concertului din Cleveland (13 noiembrie, St. John’s Party Center) au alertat politia pentru ca Velea, agentul sau si dansatoarele au sustras automobilul ce i-a adus la sala de evenimente, dand bir cu fugitii de la sala unde trebuiau sa cante. Intr-un final, cheile masinii au fost recuperate de agentii de politie, la hotelul unde fusese cazat artistul, asta dupa ce dubita de turneu a fost data in urmarire si numai interventia proprietarului si organizatorului turneului, care nu a vrut sa depuna plangere, i-a salvat de probleme.
Povestea ramanea “acoperita” si fara ecou daca supararea romanilor care au venit sa-l vada pe Velea nu lasa urme adanci in sufletele lor. “Am apelat la politie deoarece au fugit (Alex Velea si staff-ul sau – n.r.) din parcare cu vanul dlui Branko (Podrumedzic – organizatorul turneului) si la hotel nu voiau sa-i dea acestuia cheile masinii. Politia i-a luat la intrebari, au cerut cheile, este incredibil ce s-a intamplat. Rog prietenii din Romania sa faca publica aceasta postare, sa stie cum a putut sa sfideze o sala de romani care asteptau sa inceapa programul. Si daca nu au fost minimum 100 de persoane, cat isi dorea el, asta inseamna valoarea lui. Noi cand organizam spectacole, aveam sala plina”, tuna Ion Belu, coorganizatorul evenimentului din Cleveland.
La randul lui, contactat telefonic, Madalin Mosoiu, agentul lui Velea, explica partea lor de adevar: “Conflictul nu a avut legatura cu numarul de fani prezenti, ci a fost o neintelegere legata de bani. Lucrurile au degenerat si am luat masina pentru ca ne-am temut ca organizatorul va refuza sa ne duca la aeroport a doua zi. Acuzatia de furt a fost exagerata. Aveam un drum de 6 ore pana la aeroport si nu puteam risca sa pierdem avionul”. sursa: Libertatea.ro

alex velea statele unite cleveland
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007381 (s)