News Flash:

Tariceanu: Klaus Iohannis a incercat scindarea Romaniei, dar nu a reusit

2 Decembrie 2016
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu2
Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat ca seful statului, Klaus Iohannis, a incercat scindarea Romaniei, insa nu a reusit.

"Presedintele a incercat sa scindeze Romania, dar nu a reusit. Ce am vazut in piata a fost altceva, o multime imensa de oameni care impreuna fraternizau si se bucurau de acest moment. Klaus Iohannis ne-a aratat ca el si Ciolos sunt 2 oameni mici si Romania e mult mai mare. Sentimentul de solidaritate predomina si ma bucur ca am vazut manifestarea cu aceasta perspectiva", a declarat Tariceanu.

Lumea exterioara si cetatenii fac distinctia in ceea ce face Romania si ce face presedintele. Credeti ca a ascultat cineva discursul de la Cotroceni? Una spune si alta face. Presedintele are probleme pe care nu le poate masca. Cel mai important lucru nu e discursul presedintelui, ci votul cetatenilor. Presedintele are anumite probleme, un sentiment de ranchiuna care vad ca rabufneste mereu, aceasta intentie de dezbinare care vad ca-i domina actiunile in ultima vreme, subliniaza Tariceanu.

Presedintele isi pregateste terenul pentru 2019. Vine scadenta. Guvernul sau a fost un esec. PNL a fost transformat intr-o carja. Toate au fost transformate pentru obiectivele personale ale presedintelui. El vrea sa mature scena politica de adversari, a spus seful Senatului.

Tariceanu considera ca actualul presedinte nu ar mai prinde al doilea mandat la Palatul Cotroceni. "Mai avem de indurat aceasta situatie doar pana in 2019. Eu am mai trait cu unul care trebuia sa plece in 2009 si in 2014 nu se mai dadea dus. Sunt convins ca de data asta actualul presedinte isi va face un mandat, ii va fi de ajuns. Nu il mai prinde pe al doilea. Nu mai poate reveni. Vor pierde alegerile Ciolos, PNL si compania si asta va fi mesajul oamenilor. 

klaus iohannis tariceanu cetatenii presedintele ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007451 (s)