News Flash:

ACCIDENT GRAV in judetul Bihor! O cisterna plina cu adeziv s-a rasturnat in apropiere de Oradea

9 Martie 2017
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
cisterna 1
Traficul pe drumul national (DN) 1 este oprit, miercuri dimineata, in judetul Bihor, pe tronsonul Huedin - Oradea, in zona localitatii Grosi, unde o cisterna incarcata cu adeziv s-a rasturnat in afara carosabilului, fara a se inregistra victime.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, Alina Dinu, in accident au fost implicate doua autovehicule, cisterna si o autotutilitara, care s-au ciocnit.
Conform sursei citate, cisterna este incarcata cu adeziv, care insa nu s-a scurs pe carosabil.
La fata locului au intervenit cinci autospeciale cu 24 de pompieri militari, care au izolat zona pe un perimetru de o suta de metri, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bihor, Camelia Rosca, scrie news.ro.
La ora transmiterii acestei stiri, traficul pe DN1 Huedin - Oradea este intrerupt pe ambele sensuri in zona localitatii bihorene Grosi, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.
Conform sursei citate, accidentul nu s-a soldat cu victime.
Soferii pot folosi doua rute ocolitoare: pentru relatia Cluj-Napoca – Oradea - DJ108I Topa de Cris - Vadu Crisului, iar pentru relatia Oradea - Cluj-Napoca - Alesd – DJ764 - Astileu – DJ108I.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007077 (s)