News Flash:

Nebunie la Timisoara! Poli a invins liderul CFR Cluj cu 4-3, dupa ce a condus cu 4-0!

27 August 2017
994 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara
ACS Poli Timisoara a produs prima înfrângere din acest sezon liderului CFR Cluj, sâmbata, cu scorul de 4-3 (2-0), pe stadionul ''Dan Paltinisanu'' din Timisoara, în etapa a 8-a a Ligii I de fotbal. 
Banatenii au condus cu un neverosimil 4-0 dupa 60 de minute de joc, dar ardelenii au reusit sa puncteze de trei ori în decurs de opt minute si au revenit în joc, dar Poli a obtinut victoria. 
Alex Munteanu a fost cel mai bun jucator al gazdelor, deschizând scorul (2), cu un sut de la aproape 40 de metri care l-a surprins pe portarul Andrei Cosmin Vâtca, si marcând ultimul gol al banatenilor (60). Gabriel Cânu (33) a înscris si el din centrarea lui Munteanu, iar Octavian Draghici (55) a marcat în urma unei mingi respinse de un fundas clujean. 
Senegalezul Ibrahima Balde, introdus dupa pauza de Dan Petrescu, a marcat primele sale goluri în Liga I (73, 77), cealalta reusita a oaspetilor fiind de fapt un autogol al lui Gabriel Cânu (81), dupa un sut al lui Dan Nistor. 
ACS Poli a marcat pentru prima oara patru goluri într-un meci de când joaca în Liga I. CFR Cluj avea cea mai buna aparare din campionat înaintea acestei etape, cu un singur gol primit, în prima etapa. Singurele echipe neînvinse au ramas CS Universitatea Craiova si FCSB. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005018 (s)