News Flash:

BOMBA! Ce s-a intamplat cu Barbie de Romania

8 Februarie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
sabrina fabian
“Regele fitelor” le-a dat cu flit “praduitorilor” dupa ce s-a combinat cu Barbie de Romania, Sabrina Fabian pe numele ei real, dar se pare ca relatia lor pasionala n-a rezistat nici macar o luna, fiindca blondina l-a “tradus” in club pe celebrul Andrei Versace
Paparazzi au filmat-o pe Barbie de Romania in timp ce se bucura de distractia nocturna in compania unui tanar asortat corespunzator cu rochita alba vaporoasa purtata de fosta iubita a lui Versace, care o facea sa semene si mai tare cu papusa faimoasa al carei nume i-a devenit porecla. Desi nu au facut niste gesturi tandre evidente, blondina a avut grija ca, din cand in cand, sa-si arunce privirea asupra tanarului drept semnal ca este totusi cu ochii pe el, iar acesta s-a comportat exemplar, stand constant langa partenera.
Chiar daca parea sa fie nedezlipita de Versace, se pare ca relatia cu “Regele fitelor” nu a durat prea mult in pofida declaratiilor facute de cei doi , precum si a faptului ca acesta o si prezentase familiei lui. Sabrina Fabian a avut o ascensiune aproximativ la fel de rapida ca cea a lui Andrei Versace, devenind o prezenta obisnuita prin cluburile in care se “invarte” lumea buna,dupa ce a reusit sa faca o prima impresie iesita din comun, fiind prima concurenta X-Factor Romania care a… lesinat pe scena! Chiar daca nu a reusit sa obtina vreun trofeu, a reusit sa le atraga tuturor atentia, ajungand in cele din urma pe lista de cuceriri a unui adevarat “rege”, care nu se fereste sa se laude cu femeile frumoase, dar si cu teancurile de bani etalate in filmarile postate online.

regele fitelor barbie sabrina fabian andrei versace paparazzi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005535 (s)