News Flash:

FOTO SOC! Cum a aparut imbracata "Mama Natura" la Loft!

8 Februarie 2017
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
mama nat
Roxana Ionescu este din nou o femeie libera, iar barbatii nu ezita sa-i dea tarcoale. ”Mama Natura” a iesit singura la club, dar nu s-a plictisit deloc, ci dimpotriva, s-a distrat pe cinste.
Roxana Ionescu este din nou o femeie libera, iar barbatii nu ezita sa-i dea tarcoale. ”Mama Natura” a iesit singura la club, dar nu s-a plictisit deloc, ci dimpotriva, s-a distrat pe cinste.
Este o femeie frumoasa, iar barbatii ii stau la picioare! Roxana Ionescu s-a despartit de iubitul de la Timisoara, Tinu Vidicanu, dupa trei ani de relatie, insa pare sa fi trecut repede peste ruptura.
”Mama Natura” este o femeie sigura pe ea si nu se sfieste sa isi faca aparitia in locuri publice... singura singurica. Cancan, site-ul nr. 1 din Romania, a surprins-o pe Roxana Ionescu singura la Loft.
Imbracata intr-o tinuta all-black, formata dintr-o pereche de colanti negri si o bluza casual care-i punea in valoare bustul impresionant, Roxana Ionescu nu a putut trece neobservata barbatilor.
Blonda si-a petrecut seara la pupitrul Dj-ului, discutand aprins cu acesta, in ciuda muzicii infernale. La un moment dat, un alt barbat s-a apropiat de vedeta si a intrerupt conversatia celor doi. S-au sarutat prieteneste pe obraz, au schimbat cateva cuvinte, apoi Roxana a revenit la conversatia cu DJ-ul.
Dupa cateva schimburi de replici, Roxana Ionescu a renuntat si la conversatia cu Dj-ul si a inceput sa danseze pe ritmurile muzicii mixate de acesta.
Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu s-au despartit la sfarsitul anului trecut, dupa o relatie de trei ani.

Galerie Foto

mama_nat2
roxana ionescu mama natura club iubitul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)